Jag är varm...


"Han bor numera hemma hos mig!"

Jag vill ha december nu!

Nu har dagarna passerat igen. En liten uppdatering vore ju därför på sin plats.


När jag uppdaterade i Fredags ville jag som sagt hellre roa mig med att dricka vin i värmen på terrassen... Jobbet las åt sidan och det var otroligt vad skönt det var ute. Hela företaget (ja dom få som är på plats under sommaren alltså) samlades redan vid 15-tiden ute i solen och myste. Jag var ju dessvärre tvungen att samla ihop mig och åka i väg till det andra jobbet i Gamla Stan. Eftersom jag jobbade med Linn var det inte hela världen utan snarare väldigt trevlgit. Resten av kvällen blev också trevlig, kom väl hem vid halv tre och däckade svintrött i sängen.


I lördags var tanken att jag skulle jobba igen det jag missat på fredagen. Tyvärr fanns väldigt lite motivation till det även då eftersom vädret var underbart. Jag ringde Bekki och vips var jag på väg till Vårberg för att bada och sola :) Än en gång så var jag ju tvungen att ta mig till jobbet i Gamla Stan på kvällen, men som tur var spenderades även denna kväll med Linn, så det var bara trevligt. Efter jobbet var planen att åka hem till Sebbe på partaj. I Liljeholmen samlades vi och eftersom det var 15 min tills tvärbanan skulle gå tog jag och Bekki en tripp till Mc Donalds för att köpa mat... Tre sällskap i kön före, det här ska nog gå bra tänkte vi. Men herregud. Det här var det värsta jag varit med om. Dom som stog längst fram hade beställt typ 10 menyer. I kassan fanns EN person och i köket fanns EN stackars kille som försökte få ihop alla hamburgare i tid. Det räckte inte med att dom skulle ha så mycket, dessutom skulle dom hela tiden tjaffsa om ifall beställningen var rätt osv. Det tog säkert en kvart bara för den här jävla beställningen. Total kaos kan man minst sagt säga, för sen blev även killen efter sjukt irriterad och började försöka beställa emellan och skrika och gapa att han kunde ta vad som helst. Kassa-killen försökte lugna ner alla samtidigt som han skulle försöka få ihop alla tio menyer åt den första killen... Ja, typ 20 minuter senare har vi fått vår beställning, som typ tog 2 minuter att fixa... Suck. Så det var ju bara att vänta på nästa tvärbana också... Väl framme vid Sebbes station tog vi världens omväg för att ingen riktigt hittade. Festen var rätt lugn och sansad, kul att träffa folket igen. Snodde/Fick en present av Sebbe. En virtuell pojkvän på DVD. Jajamen. Nu slipper jag va ensam, det är bara att sätta in honom i DVD-spelaren så håller han en sällskap... Kanon. Han är dock lite väl smörig tycker jag... När alla andra drog till Berzelli så drog jag, Bekki och ngra till hem till mig och hade efterfest på min balkong. Trevligt värre.


Söndagen blev däremot jobb. Man kan ju inte skjuta fram det hur länge som helst :) Stekhett även i söndags så det blev till att möta upp Laos i Rålis. Där valde vi att sitta i skuggan då vi båda var lite väl klena för solen. Hux flux upptäckte vi att Rålis hade en bar. Jag och Laos kan, så att säga, lukta oss till alkohol. Vi satte oss i baren som hade äkta Brasseveckan-stämning. Även där fick vi ge upp stekandet i solen och istället sitta i en soffa i skuggan efter ett tag. Det var helt enkelt för hett. Fridas tvillingbröder anslöt även och gud så söta och trevliga dom små liven var. Daiquirs på Mälarpaviljongen blev sen mycket frestande så tillslut begav vi oss dit. Mycket trevligt. Där satt vi på den guppande promen och drack drinkar och läste erotiska noveller... hehe...


I går blev också en trevlig dag tillslut. Det började med seghet som alltid på måndagar. Sen gick det över i obehag som gick över i att få ett "okej" resultat. Mötte upp Erik och hans familj på klipporna vid Fredhäll och myste med dom hela kvällen. Sjukt trevligt. Hans mamma är så go :) Ett välbehövligt glas vin med Bekki, när hon väl kom hem, innan sängdags var också det väldigt trevligt.


Nu är det snart dags för lunch, sen dags att jobba bort det sista och tillslut möta upp både Karin och eventuellt Laos för att vara moraliskt stöd till henne när hon klipper sig... Ska bli spännande!

För övrigt är jag glad att tempraturen ute börjar sjunka, för i min lägenhet är det så hett så det är sjukt. Varje morgon när jag vaknar så får jag kippa efter andan och skrika efter luft och man bara känner hur det steker och kokar i kroppen. Usch.


Over and out.


Kommentarer
Postat av: Linn

Gulle dej, men trevligt, ja de har vi! =)

2008-07-31 @ 21:00:43
URL: http://linnelmstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0