Oooh va härligt allt är!

image225
"ja, det är den där dagen igen..."

Fy fan va allt är bra i dag!

Mina damer och herrar, här kommer ett positivt inlägg från fröken Elaine! Ja, det var längesen sen sist och det var efterlängtat. Det är alla hjärtans dag och jag är inte ledsen för det! Mobilen har gått varm av små kärlekshälsningar och jag ska tom på middag med en kille i kväll (det ni!) Dessutom strålar solen in genom fönstret på kontoret och ner på mitt skrivbord, men den strålar precis lagom så den träffar inte datorskärmen :) Alldeles blå himmel är det i dag och nu kanske våren är på väg! Det är solen som gör det. Att se annat än grått när man tittar upp på himlen det ger en livet tillbaka! Alla hjärtans dag-temat breder sig över oss. På Vivo stod det en tant och delade ut små rosa
pennor och äpplen omringad av rosa ballonger. Lyckades sno åt mig en penna, men ingen ballong! Vilket misslyckande. Det enda negativa med den här dagen (än så länge ska väl tilläggas) är att det blåser kallt och hårt som sjutton, men man ska väl inte begära för mycket. Solskenet räcker. Jag är nöjd och glad!
Jag vill även passa på att tillägga att NEJ det är inte jag som har orsakat att stackars Ola behöver extra  skydd i Västerås (efter att en tionde person skickat länken till artikeln och bett mig tagga ner tyckte jag det var lika bra att göra det klart :p)

Over and out.

Mobilblogg

image224

Nu har jag bytt operatör så nu kan jag äntligen blogga via mobilen :)

Jag är tjej, jag är känslig!

image223
"hej! jag är mobbad..."

Det här kan anses otroligt töntigt...

Men å andra sidan är jag tjej och anser mig därför kunna få vara lite extra känslig ibland. Det finns en kille som älskar att mobba mig (jaja, egentligen älskar han mig, men mobba mig är liksom hans hobby...) Oftast förstår jag att han bara driver med mig och det är helt okej, för det förstår jag. Men så finns det ändå en gräns... En gräns för vad som är kul och för vad som faktiskt bara är elakt (även om det är på skämt och även om det bara är för att jävlas med mig lite extra). Ibland blir även Elaine ledsen för det du gör. Jag skiter fullständigt i din dumma tillställningen och skulle säkert ändå aldrig gått dit... men när du verkligen påpekar för mig att du ska ha fest och du verkligen gör detta bara för att jag ska fråga varför inte jag är bjuden, så att du kan få jävlas lite med mig, då blir jag arg. Sen när du, självklart än en gång för att få en reaktion från mig, bjuder in en av mina bästa vänner framför näsan på mig och talar om det för mig för att jävlas... då är gränsen nådd. Sen skulle du ju säkert inte porta mig om jag dök upp, för du vill ju ändå nånstans att jag ska komma (men gud, det kan du inte erkänna) men just det att verkligen bjuda alla framför näsan och sen bara "alla du känner få komma, men du får inte komma HAHA". Det finns en gräns för dom skämten liksom. Det finns en gräns och den har du klivit över allt för många gånger min vän. Visst, jag vet att du skojar. Visst, jag är töntig och tar åt mig. Men det finns en gräns. Det känns som att vi borde gått ifrån det här för många år sen. Men det lär vi aldrig göra va?
Hoppas du är nöjd. Nu fick du bloggen uppdaterad och något att läsa på jobbet.

Over and out.

Det är inte mitt fel pappa!

image222

Det är året jag är född.


Nu har jag något att skylla på när mina föräldrar (framförallt pappsen) kallar mig för lat och bortskämd. Det är för att jag är 80-talist! Inte mitt fel att jag är född på åttiotalet, det är ert :p

"Det här är en grupp omotiverade slöfockar", skriver AGR i sin analys om 80-talisterna. Undersökningen gick ut på att arbetsgivarna fick säga tre adjektiv som de ansåg var karaktäristiska för den så kallade generation Y, det vill säga de som är födda 1982 och senare. Så alltså; 80-talisterna är alltså enligt denna brittiska studie en grupp giriga och nyckfulla egoister.

Tack för den... men nu har jag som sagt något att skylla på!

Over and out.

Då så...

image221
"OBS! Inte min mage!" :p

God kväll.

Ännu en helg har passerat... en väldigt lugn sådan blev det helt oväntat. På fredagen mötte Erik upp mig på ett väldigt tomt kontor. Hela radion var ju i Rom, men Elaine var duktig och åkte dit och jobbade ändå. Efter allt jobb åkte vi in till stan och käkade och sen drog vi i väg till Kvarnen för lite After Work-vin :D Tillslut fick det dock bli Göta Ark. På Göta Ark har dom tydligen bestämt att när man serverar Elaine nu för tiden så är det alltid med ett glas vatten hehe... Förståligt efter förra helgen. Erik gick och Karin kom. Vi stannade tills stängning ungefär, sen mötte vi upp Karins söta pojkvän Peter med vänner. Fick äntligen se den där stackars killen som jag glömt hur han såg ut och som tydligen undvikit att träffa mig sen kryssningen i början på januari. Blev dock en snabb syn, ett väldigt försynt och snabbt "tja!", för sen försvann han lika snabbt... förmodligen pga mig. Fattar inte vad han är rädd för? Vad ska jag göra liksom? Lär knappast ta upp det som hände :p Aja. Dom modiga som stannade kvar följde vi med till Movitz och tog lite mer öl innan vi åkte hem.
I går var ju inflyttningsfest tanken... men tydligen har jag bara EN riktig kompis i den här stan. Trevligt blev det iaf och jag behövde nog just en hemmakväll. Vi pratade om att åka in till stan, men både pengar och lust var det inte gott om. Blev massa kortspel och dricka hemma istället, trevligt det med.
Den här dagen har bara varit i soffan (som vi nu har :D tack tack fd täby). Har med andra ord äntligen haft en helg som jag känner mig utvilad efter. Nu väntar en ny vecka med nya utmaningar!  Och äntligen känner jag mig utvilad!

Over and out.