Ny design, gamla minnen!

image177
"ensam..."

Prinsessporr.

När jag bytte design på bloggen så fick jag ju lov att logga in på min famla webserver för att ladda upp banner osv.... där hittade jag en massa intressanta gamla saker. Bl.a. då den här fina bilden som min dåvarande pojkvän som utbildade sig till fotograf tog. Har för mig att uppgiften gick ut på att ta bilder i ämnet "Ensamhet". Han lyckades sjukt bra och bilden är jättevacker. I dag är han färdigutbildad fotograf. Kolla gärna på lite av hans bilder på
hemsidan. Dom är fina. Nu har han fått lite reklam också. Va snäll jag är ;)

Hittade också ett reportage om mig själv som en kille gjorde på gymnasiet. Det är väldigt sött och orkar ni så kan ni läsa det här.

Vad har hänt sen jag kom hem då? Jo, jag har fått praktik uppe i Stockholm. Det blir tillbaka till The Voice för ännu en härlig period. Jag hoppas kunna nästla mig in i kvällsshowen Planet Voice tillsamans med Jörgen. Det vore sjukt kul. Får se vad Håkan säger på fredag på vårat möte. Nästa torsdag blir det möte med Åsa på Mix Megapol. Ska bli kul att se vad hon har att säga. Spännande.

Har en härlig resten av veckan att se fram emot... I morgon blir det upp till Stockholm. Landar hos Karin; vin, tacos och ett galet uppdrag... :) På fredag blir det Hard Rock Café med folk som saknat mig så otroligt att dom anordnar en liten välkomst-middag. Perfekt. I like it. Lördag antar jag att det blir catching up med Stockholmarna på Göta Ark. Ja, va förvånande va? ;)

Vi hörs i Stockholm alltså.

Over and out.

I hemmets trygga vrå

image176
"time to leave..."

Mina vänner, då var jag hemma igen.

Tiden i Los Angeles som skulle vara i sex veckor blev alltså bara två veckor. Bummer. Så kan det gå. Jag är van att vara tjejen med tur, tjejen som allting alltid löser sig för om jag bara försöker och vågar. Den här gången blev det inte riktigt så... allt på grund av en liten detalj. Jag blir så trött. Skitsamma, nu är jag hemma igen och det är rätt skönt. Ska inte säga att jag ångrar Los Angeles för det var trevligt och jag hade kul... men det blev ju inte så givande som det borde blivit... Känns som mycket av min tur i livet har börjat vända... alldeles för mycket går och är åt helvete den senaste tiden... Vet inte vad det är. Dags att göra en nystart på något vis kanske... Vet inte riktigt. Elle så bestämde någon att nu var det dags för tjejen med flyt att få lite motgångar och se hur hon hanterar det... tack så mycket. Jag hanterar det inte särskillt bra :p Kommer snart att gå under om det inte börjar gå vägen igen snart.

Ses i Stockholm på torsdag älsklingar!

Puss.

Over and out.


drömmen som dog

det var en dröm som var för bra att vara sann. det var ju det jag visste. så varför blir jag så besviken?

vi ses snart mina vänner.

Nu är det slut på Båstad...

image171
"Jag och Hjalle spelar in dom sista nöjesnyheterna för Radio Båstad..."

Nu är det dags...

Det är fyllt av vemod som jag skriver det här inlägget. Det är verkligen dags att lämna Båstad nu. Alla vänner har åkt... Bara jag och Joppa kvar... och en massa tolvor. Nyss gick Frida, Claes och Svensson... Kan fan inte säga hej då... Det känns inte alls bra. Kommer nog var rätt ledsen i bilen hem... när allt slår mig... Borde inte va ledsen, borde vara skitglad! Åker ju till för fan till Los Angeles om några timmar. Ja, om några timmar. Det är bara timmar
kvar. Jag förstår inte... Det är helt sjukt. Jag förstår inte att alla är borta heller. Det känns som att vi säger hej då för helgen. På måndag ses vi igen... men det gör vi inte. På måndag är jag på andra sidan Atlanten! Går inte att förstå. Jag pallar inte sånt här...
I går hade vi avslutning och presentation av våran programproduktion. Dagen och kvällen var båda härliga. Åsa, chefen på Mix, gillade mig skitmycket! Kul :)

Nej, nu måste jag runda av här. Jag känner att det är för mycket... Måste packa väskan till Los Angeles, det har jag ju självklart inte gjort än... Ska lyckas ta mig ut från radiostationen, men det är svårt. Jag har seperationsångest från Radio Båstad. Jag är trygg här, det är tryggt. Jag kan allt, jag känner alla och jag trivs ju så bra. Snart ska man bli en främling i en jävligt stor stad istället... Herregud... Ingen trygghet, men man vänjer sig kanske. Kommer ju bli en upplevelse för livet! Följ mina äventyr i LA på min Los Angeles blogg.

image173

Ja... då återstår det bara att säga... "Hej Då Båstad" med tårarna i ögonen...

Nobody said it was easy,
It's such a shame for us to part.
Nobody said it was easy,
No one ever said it would be this hard.
Oh take me back to the start.


Over and out.

Kyle XY har fångat mig...

image169image170
"båda två är väldigt söta..."

Inget kunde ersätta The OC...

Men Kyle XY är nära på att kunna göra det omöjliga. Att fylla mitt tomrum efter The OC. Är nu fast i Kyles magiska värld och förlorad i hans mystiska ögon. Jag har dock analyserat lite och kommit fram till att det finns egentligen bara en anledning till att Kyle lyckats så bra. Det är för att pilotavsnittet och alltså grundhistorien i serien är så identisk mitt älskade OC. T.ex...
* En utstött mystisk tonåring har ingenstans att ta vägen (Ryan vs Kyle)
* En förälder till en helylle familj jobbar med ungdomar och får därför nys om den här stackaren. (Sandy vs Nicole)
* Föräldern tycker synd om tonåring och tar hem honom för det är det enda säkra stället han kan vara på och det är ju bara över helgen... (Sandy vs Nicole)
* Den andra föräldern i huset är mycket skeptisk och tycker att dom utsätter sina egna barn för fara! (Kirsten vs Stephen)
* Barnet som föräldrarna redan har tycker dock att det är kul med sällskap (Seth vs Josh)
* Tonåringen fortsätter vara mystisk men räddar sedan barnet till sin räddare från en hemsk situation (Seth vs Lori)
* Tonåringen behöver helt plötsligt stanna längre och hela familjen går med på det eftersom dom redan fäst sig vid stackaren (The Cohens vs The Tragers)

Ja, det där är allt som krävs för att göra en grund till en skitbra ungdomsserie i Hollywood nu för tiden ;) Iaf om jag ska fastna.

Nu ska jag kolla klart på senaste avsnittet av Kyle XY och sen sova. God natt.

Over and out.

Ja, jag är dålig...

theon
"radio ga ga"

Fullt ös!

Ja, jag vet att jag är dålig på att uppdatera... men försök inte ens ge mig dåligt samvete! Jag har massor av viktigare saker att göra! T.ex. styra upp det sista inför LA-resan (lyfter om typ en vecka), sända morgonsändning, göra programproudktion och samtidigt njuta av den sista tiden i Båstad. Bloggen får helt enkelt lov att komma i andra hand.
Men vad har hänt då? Lite kortfattat.

*
Flyttat ut helt från Båstad. Flyttstädade i cirka 14 timmar förra söndagen...
* Sovit en natt på radiostationen... eller sovit och sovit, det vågade jag inte, så jag satt uppe till fyra och sov i två timmar :)
* Fått motorstopp på Hallandsåsen med mina fina röda Volvo. Teknisk som jag är lyckades jag dock lista ut vad som var fel, men en rädd Joppa sa att jag inte fick röra i motorn. Anders fick hämta oss och Volvon blev kvar på åsen några timmar. Mattias följde med mig upp sen och det visade sig att jag hade haft rätt, så Joppa du hade inte behövt skrika "det sprängs! det sprängs!"
* Varit med på TV. Kanal 5 hade premiär för RoomService. I onsdagens avsnitt var dom i Båstad och då var jag både ett litet inslag och publik i en tennismatch!
* Ofrivilligt festat på Pepe's. Skulle ha morgonsändning på torsdagen så var tvungen att sova över i Båstad i vilket fall, då kunde jag lika gärna festa ;)
* Bevittnat en vänskap förstöras... och lappas ihop... och förstöras... ja. Ett fett svek var det, men det verkar lösa sig för er. Hoppas.
* Skaffat en ny hobby i form av "gå i stora matbutiker med Joppa i Helsingborg med omnejd"
* Fått två presenter på samma dag. En från Kanal 5 och en från Ola (nästan...) ;)
* Ringt till Sveriges Stadsminister Fredrik Reinfeldt.
* Nästan kallat Stadsministern för Göran Reinfeldt i min blogg...

Som ni ser har det hänt en massa... och jag har säkert missat något också... Är rätt förvirrad just nu.
Jag åker om en vecka. Om en vecka åker jag. Jag förstår inte. Det är sanslöst. Hjälp. Men det kommer nog bli underbart. Det måste det bli :)

Tjing.

Over and out.