Tjugosjätte Februari Tvåtusensju.

siiit "skit!"

Goddagens.

Orkar inte ta upp det som hänt sen sist. Det är så onödigt. Har jag glömt skriva får jag skylla mig själv och ni får lida. Tar upp dagen, för den har varit skandal. Allt fel som kan hända händer.
Först kunde jag inte sova i natt för när jag kom hem vid 22 fick jag typ städryck. Ville bli av med alla baciller och dålig luft hehe. Bytte lakan och vädrade och plockade i ordning alla smutskläder osv. Så jag kom i säng typ 00:30, sen upp igen klockan 4:45, welcome to the radio world liksom. Blöö. Men sändningen gick jättebra i morse, Hasse var också nöjd :) Men sen då, sen skulle jag till Mellbystrand för att handla mat på Ica Maxi. Det gick ju bra till en början. Plötsligt börjar bilen skaka och hosta... jo då. Soppatorsk. Grattis. Mitt på E6an, 250 meter från avfarten till Mellbystrand. Sånt händer ju inte! (Pappa, du sa att mätaren kunde gå upp till 400, den stannade på 380 bara så du vet). Jag ringde Kim, men han hade sändning så han kunde ju inte köra i väg. Han var dock vänlig nog att gå ut i radion med att vi stod där :p Men nej då, han bad inte folk att stanna och hjälpa oss, han bad folket att tuta och vinka när dom körde förbi för "det är bara mina klantiga kollegor som fått bensinstopp!". Eftersom Svensson är räddaren i nöden fick han offra sig och köra dit. Svensson hade minsann en bensindunk bak i bilen och kunde därför köra och hjälpa oss. Weeei. Efter en hel del problem fick vi i bensinen, men fick inte igång bilen ändå. Vi puttade den till en liten ficka och försökte ge starthjälp. (Tur att pappa lämnat startkaplar i ;)) Det hjälpte inte heller så värst mycket. Så tillslut fick Svensson bogsera bilen till macken. (Tur att det låg en bogseringslina i min bil :p synd bara att den var trasig typ). Vi kom en bra bit, men då gick den dåliga bogserlinan sönder. Mattias gick ut och gjorde någon knop och vi kom precis fram till macken när den brast en andra gång. Då puttade vi den dom sista metrarna! Frida och jag var nu väldigt kissnödiga. Till slut fick vi i allafall bensin och Svensson hjälpte till att starta upp bilen åt oss. Herregud. Vilken jävla pers. Handlade iaf tillslut massa mat på Ica Maxi och kom tillslut tillbaka till Båstad. Typ 4 timmar senare :p
Kvällen avslutades lugnt med Tv hos Svensson (som vanligt på måndagar). Vi såg den nya på SVT "Leende Guldbruna Ögon". Riktigt rolig faktiskt. Gillade den. Sen var det ju så klart CSI!
Nu är jag så trött så jag nästan svimmar. Dags att sova. God natt.

Over and out.



Tjugonde Februari Tvåtusensju

memlao "me and the beatch"

Tjena!

Nu har vi hunnit gå in i dag två på den här veckan, vilket betyder att det är tisdag. I dag är det tom fettisdagen. Jajamensan det är "semel-dagen"! Det skulle ju förståss firas av oss på Radio Båstad. Vi bestämde oss för att åka och köpa semlor, men då kom vi på att det var lite halvdåligt med ekonomin, men semlor måste vi ju ha ändå... geniknölarna jobbade ordentligt och jag kom på den briljanta idén att vi skulle testa semlor i sändning! Vi ringer konditorier runt om på Bjäre och ber dom skänka oss lite semlor som vi kan ha med i vårat test! Planen funkade jättebra, lite för bra, kom tillbaka till stationen med 13 semlor :p Jag har tröttnat på semlor nu kan jag säga. Vet inte ens om jag vill ha någon nästa år hehe... Mår lite illa bara jag tänker på dom faktiskt...

I går gick jag, Erik och Malou över till Svensson för att kolla på CSI (min måndags-tradition). I går var dock Björn där också så det blev fullt hus. Helt flummig kväll som helt klart handlade om allt utom CSI, kommer knappt i håg avsnittet. Massa störande moment runtomkring hela tiden *HINT HINT* Nästa måndag får ingen vara där utom jag, slänger ut Svensson också :P haha... nej det går ju inte förståss... hmm...

I övrigt inget mer att rapportera för i dag och i går.

Over and out.

Artonde Februari Tvåtusensju

socute "we go together..."

Ännu en vecka till enda...

Jaja, ännu en gång har jag varit kass på uppdatering. Har heller inget försvar till varför det är så :p Ska inte ens försöka komma på dåliga ursäkter, alla vet ändå att det hela handlar om att jag är för lat haha...
Kärleksfesten i onsdags blev helt okej. Inte så jättemycket kärlek (vissa var så klart supersött kära :p). Resten av oss fick klara oss med vänskapskärlek, men den är ju egentligen så mycket bättre :D Trots Annes alla försök till att få folk att pussas hit och dit så blev det inte mycket av det. Sorry. Annes porrfilm var dessutom typ hmm inte i närheten av porr. Tur var väl det kanske, jag är rätt så pryd så jag hade nog inte pallat det :P Därav min chock när Frida frågade om jag hade någon hård-porr på datorn... jisses.

Torsdag och Fredag spenderade jag på radion. Jobbade, jobbade och jobbade. Reportaget börjar gå mot sitt slut, det låter skitbra nu! Vi hade även lite trist och jag började göra sånt jag inte skulle :p Slutade med att jag mixade ihop en "hyllning" till våran kära lärare Christer Jungeryd! Haha den blev så cool. På Fredagen fick Björn nys om den och bestämde sig för att göra en grymmare version... en DJ Spectre mix haha. Den är riktigt skön nu.

I fredags fick jag ett chockbesked när jag kom till skolan. Programchefen slänger sig på mig och säger "ELAINE! Du ska intervjua Måns..!" Eh okej.. tack för förvarningen gubbe ;p Men jag  är inte den som är den så jag tackade och tog emot. Så trevlig killen var :) Jättego. Kunde inte varit lyckligare när han gick vidare direkt till final i lördags :D Det här var också eftermiddagen när intervjun med Ola skulle ut i sändning. Måns och Ola samma eftermiddag, kan det bli bättre? Nej, men det kan bli sämre :P Mitt under Ola så slocknar hela systemet och börjar surra och brusa. Hjälplös står jag helt handlingsförlamad bakom mixerbordet och bara skriker haha... Kim fick bli räddaren i nöden och sprang in och bröt sändaren. Vet fortfarande inte riktigt vad som hände... Men det var ju bara att börja om för säkerhets skull. Man vill ju inte göra Olas fans besvikna? ;) Det vågar jag inte.

På lördagen kom pappa och hämtade mig och Erik här i Båstad för att jag skulle få komma hem över helgen. Erik fick följa med för nu har jag äntligen fått den röda bilen :D Får väl se hur länge den håller hehe. Helgen hemma har varit lugn och ohändelserik.

I dag kom Malou till Båstad, hon stannar ett tag för att hon ska ha morgonsändningar i veckan. Blir nog kul!

Bilder från kärleksfesten finns som vanligt på
min bilddagbok.

Over and out.

Fjortonde Februari Tvåtusensju

valentine "lovely"

Happy Valentine?

Today it is the day of Valentine
When many will lay their love on the line
But it's really just a crock of shit
That leads to wrists getting slit
Hearts and bears and flowers and crap
Open up a torturous trap
Filled with promises of joy
From some pathetic loved-up boy
If you really love someone, keep 'em keen
And don't sput shit on February fourteen

Det är alla hjärtans dag ja. Trevligt. Nja. Som vilken vanlig onsdag som helst, fast med lite fler gelehjärtan i magen bara. Blir kärleksfest här hemma i kväll. Det ska bli spännande. Anne har såna planer hehe. Får väl se hur det går med dom. Det blir säkert trevligt i vilket fall. Middag med brudarna också innan alla kommer. Det blir garanterat mysigt.

Over and out.

Tolfte Februari Tvåtusensju

123899-49 "moi"

Hej på er!

Jag får ju skylla mig själv när jag är så dålig på att uppdatera, då blir det lite jobbigt att komma på vad jag gjort osv. Borde följa Svenssons exempel och skriva varje kväll innan jag går och lägger mig. Då blir det bra blogg.
Fredagen bestod av lite vin, snacks och sexsnack hemma med brudarna + Erik och Kim. Efter det förflyttade vi oss ett tag till X-bowl. Där var det "fulla vuxna" i en klass för sig. Dom slog typ sönder stället och inget funkade som det skulle. Vuxna borde inte få dricka alkohol!

Var hemma i Helsingborg resten av helgen. Åkte på Lördagen med Erik, Frida, Carro och Anne för dom skulle ändå till Väla. Mamma mötte upp mig där, sen kollade vi brorsans match. Dom vann tillslut med 4-3, trevligt! Sen var det middag och självklart melodifestival! Kollade med mamma. Vi var så besvikna på att inget var bra. Dom som gick vidare det var också dom enda som var något att ha. Jimmy Jansson var (tro det eller ej) faktiskt bäst efter The Ark. Marie var ju så jäkla söt! Hon förtjänade att gå vidare och låten är vacker, men tyvärr ingen schlager. The Ark var väl egentligen inte heller än schlager utan mera bara The Ark. Jimmy var däremot trallvänlig schlager! Efter detta spektakel tog jag mig ut en sväng och mötte upp Karin på Hamnpaviljongen. Vi satt väl där i typ två timmar och snackade över varsin drink. Det var mycket trevligt.

Söndagen bestod av en dag med Johannes. Vi möttes upp och kollade på film. Vi käkade sedan lunchmiddag på Thai Corner. Jag kännde mig snäll och så eftersom han fyllt år så bjöd jag på detta kalas. Han var inte sen med att erbjuda sig att köra mig till Båstad eftersom han ändå skulle till Malou. Blev mycket glad för detta eftersom jag just fått reda på att jag skulle ta över Dianas morgonpass. Upp klockan fem idag alltså. Det var Svensson som messade vid fyra och talade om detta. Fick också veta att han satt hemma i min soffa och kollade film :p Kul att folk är hemma hos en när man inte ens är där själv hehe.

I dag alltså upp klockan fem, i väg till skolan fem i sex i Svenssons bil. Han var snäll nog att hämta mig eftersom det var så tidigt och för att jag hoppat in i sista sekunden. Mardrömsmorgonen började med att Internet inte funkade på stationen. Okej, vad gör en radiomedarbetare utan Internet i dagens samhälle? Det var hemskt. Vi fick skriva våra nyheter ur den vanliga papperstidningen :p Internet kom i gång sen vid halv åtta, och då hade vi fått MAIL från Bjärekraft där dom talade om: "fel på systemet Internet ligger därför nere, nu har vi däremot förhoppningsvis fixat problemet. Om inte, kontakta oss" Okej... Hur ska man kunna få ert mail om inte Internet funkar? PUCKON! Sen gick min gylf på byxorna helt sönder :/ Sändningarna började och det började med att jag tryckte lite fel här och där. Sen kunde inte Svensson hålla sig för skratt under nyheterna, så det blev lite pinsamt hehe. Samma sak hände på den sista sändningen. Då var jag kanske lite halvskyldig dock. Råkade komma åt knappen som höjer och sänker bordet medans han läste. Detta fick ju honom att dö av skratt eftersom jag höll på att dööö för jag försökte hålla mig. Aja, sånt som händer när det är live i radiovärlden!

I kväll blir det middag och CSI!

Over and out

Åttonde Februari Tvåtusensju

e is for elmo"missade att ladda upp bild, ni får elmo!"

God Afton!

I måndags hade vi en rätt meningslös skoldag. Först genomgång av scheman och lite planering för framtiden. Låter kanske viktigt, men här på Radiomedia är det faktiskt inte så himla viktigt alls :p
Sen hade vi två timmars lunch innan nästa meningslösa lektion började. Samhällsanalys kallas den för. Vi var fem personer på lektionen för alla andra hade gått på lektionen före fast det inte var meningen... Där satt vi dumma med långa näsor för att vi var dom enda som gjorde rätt. Vi fick någon sjuk uppgift och sen gick jag hem för att göra Lasses frågor till Marknadsföringskursen... Började deala med Svensson. Han ville ha svar på dom sista frågorna och jag ville ha glass. Det blev en bra deal. Jag gjorde klart frågorna, käkade middag och gick över till Svensson. På vägen får jag veta att Björn och Matte är där och att Björn ätit av min glass! OMG! Snäll som han var hade han dock lämnat kvar till mig :) Snällt. Sen blev det CSI på TV och massa glass till Elaine :D Svensson chattade med sin kompis och vissa saker där ledde till roliga och intressanta konversationer haha. Det var trevligt.

I förrgår var jag uppe i Stockholm över dagen. Fick lov att gå upp klockan 5! Lite jobbigt i tanke på att jag kom hem ganska sent i måndags. Vi hade Styrelseledningsmöte på
SBS-radio. Det var intressant. Vi pratade om praktiken i framtiden, gick igenom lite utvärderingar och snackade om vilka vi ska ta in till nästa år. Kollade även på reklamfilmerna som skolan producerat. Dom ska rulla på MTV och The Voice TV. Sen blev det gemensam lunch osv.

Igår var det inflyttningsfest hos Linn och Tina. Det var väldigt kul faktiskt. Elin blev jättefull och var jättesöt! Haha. Vi plockade snödroppar på vägen hem. Helt sjukt att dom redan kommit! Jag har satt min i vatten och den är fin nu :)

I dag lyssnade vi igenom våra reportage om "Radions Historia". Lärarna blev alldeles rörda. Ja rörda till tårar tom, väldigt bra betyg med andra ord. Fick även redan på att dom ska delas ut i 700 ex till alla på Radiogalan. Helt sjukt! Snacka om att man kommer göra ett namn för sig.
På eftermiddagen kom jag på att jag var sugen på tacos. Bjöd in Karin, Erik och Svensson. Även Anne och Frida var med och käkade. Det blev en trevlig middag tycker jag. Svensson köpte med sig godis, chips och läsk. Jag och Erik hade handlat som galningar vi med. Har jättemycket över för vi blev så mätta på middagen så ingen orkade typ. Vi kollade på Wedding Crashers, helt okej film. Rolig i början, men sen blir den seg.

Har haft det rätt trevligt dom senaste dagarna med andra ord. Vi hörs i morgon.

Over and out.

Fy skämms på mig.

bibel "party"

HEJ!

Fy vad jag är dålig på att uppdatera bloggen. Jag borde skämmas. Men jag orkar aldrig :P Har haft så mycket att göra... kan ju tas på allvar om man vill. Det är bara det att jag umgås lite mer med folk nu för tiden än jag gjorde före jul och därför har mindre tid att skriva blogg och sånt där tjaffs. Är mer nere på stationen och i skolan också eftersom vi börjat sända så mycket. Hur som helst får jag väl dra en kort sammanfattning av vad som hänt sen sist.

Det roligaste är väl att det varit inflyttningsfest i nya lyan. Den var helt okej, men jag var så jäkla trött så jag somnade rätt snabbt. Tre drinkar and then I was down :p Sånt är livet. Innan jag däckade han jag ta lite bilder dock. Finns på bilddagboken när jag orkar ladda upp dom ;) Här ovan är jag och Svensson med våran Formatbibel. Den bestämmer allt över våra liv för tillfället så den var en given gäst på festen hehe.

Var hemma i Helsingborg i helgen. Var skönt att bara umgås med familjen och komma hem. Saknar dom rätt mycket nu när man inte är där så ofta. Var på shoppingtur med mamma och pappa :D Alltid trevligt. Nu har jag massa nya, fina saker. Weeei. Gardiner, tröja, skor, byxor, en blomma (får se hur länge den överlever hehe...) Har även fått nytt grafikkort så jag kan se datorn på TVn och så har jag fått en digitalbox så jag kan se TV på TVn också :D Bra va?

I dag vart det svart i Båstad. Äckligt svart. I flera minuter var det strömavbrott i hela Båstad! Så sjukt äckligt. Först trodde jag typ proppen gick till mitt rum för jag satt och trixade med datorn. Men så tänkte jag att det var sjukt svart, har ju liksom gatlyktor utanför fönstret... Kollade ut och insåg att det var svart i hela Båstad :P Så häftigt, men verkligen läskigt... Stearinljus och nyinköpta ficklampa fick duga :)

Hoppas ni har det bra, lovar att försöka uppdatera oftare i framtiden.

Ciao bello/bella

Over and out.