GOTT NYTT ÅR!

år "so cute"

GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR ELAINE

Har fortf inget att göra ikväll... tackat nej till hur mycket som helst. Verkar aldrig bli nöjd :p
Ska iaf gå och äta middag med mamma och pappa på Le Cardinal. Efter det får väl ödet bestämma vad som händer. Det låter lite spännande så där.

Over and out (för sista gången det här året).

Tjugonionde December Tvåtusensex

123899-33 "oh yeah"

Road Trip.

Har varit i Stockholm en snabbvisit. Åkte upp i onsdagsmorse och sen i väg hem i dag redan. Johannes hade tydligen någon jääätteviktig fotbollsturnering imorgon. Dålig stil :p

I onsdags träffade jag min Ellen :) Vi gick på stan och sen åkte vi till Globens shoppingcentrum med Bada. Där köpte vi kläder till pojken så han kommer bli så fin på nyår! Jättesnyggt faktiskt. Hon har stylat honom bra ;) Efter det åkte jag hem till farmor och sen till Bekki. Efter några timmar me-time hos Bekki. Lånade hennes badkar och lyssnade på fin musik :) så kom Martin dit och spenderade kvällen/natten med mig så jag slapp vara helt ensam. Det var mysigt. Tack Martin, vi hade kul. Skrattade ju så jag fick ont i magen haha. Det behövdes.

Ja sen i går så träffade jag också Ellen. Vi gick till Jessicas bageri och fick massa goda bullar :D Sen fick jag min fiiiiiiiiina julklapp! EN ROSA PALL! Ska lägga upp bild på bilddagboken. Den är så söööt.
Sen kom Johannes då till storstaden och han klarade sig inte länge själv, så vi fick ta hand om honom. När jag väl lyckades guida honom till Kungsträdgården så mötte han upp oss. Vi spenderade en timme på banken, en timme på Gina Tricot, en timme på Åhléns och typ en timme på Max. Mycket givande shoppingdag. Men alla dessa människor. Jisses.
Sen hamnade vi på Göta Ark med Biffen. Inte alls ovanligt faktiskt hehe. Där var också Ellen, Bada och Hedvig. Det blev en trevlig kväll. Sen sov vi hemma hos Bekki. Där kollade vi på lite stand-up comedy, käkade bullar, drack julmust och började se på film. Sen sov vi jääävligt gott. Vi vaknade lite senare än planerat så det var bara att åka direkt hem i den snygga bilen som vi hämtade upp.

Resan blev inte lika dramatisk som förra gången jag åkte bil med Johannes som tur var! Den vart lugn och trevlig. Tycker vi hade det mysigt. Satt och sjöng med, eller sjöng o sjöng, vissa sjöng och andra ylade, till musiken på radion. Mycket intressant. Ett antal stopp. Nyköping, Ödeshög, Huskvarna och Örkelljunga. Ja va fan, är man på road trip så är man. På bilden ser ni när Johannes svabbar lyktorna. Vi tyckte det var konstigt att halvljusen var så dåliga. I ödeshög kollade vi till dom och upptäckte att dom kanske funkar en aning bättre om dom inte är täckta av skit. Smart drag.
Kvällen avslutades med Tacos som vi inhandlade på Willys i Huskvarna. Tanken var att hälsa på Bekki, men vi insåg att hon nog var i Malmö. Aja. Så går det när man inte har mobilen på!!!

Ja, det var det det. Snabbt och trevligt. Hörs snart.

Over and out.

Tjugosjätte DecemberTvåtusensex.

ggg "man har ju mått bättre"

Hej kära vänner!

Så är julen förbi och så också juldagen. Julen var trevlig och mysig. Verkligen. Juldagen däremot måste jag få lägga bakom mig så fort som möjligt. Det blir nog inte så svårt heller i tanke på att jag inte minns någonting från den sista tiden av den... Hjälp. Jag minns iaf att jag gjorde något väldigt väldigt oväntat och otroligt dumt. Jag började storböla. Kunde jag ta tillbaks det så skulle jag, men det kan man ju inte. Vi låtsas som att det aldrig har hänt istället så kan vi gå vidare alla tre utan större men. Johannes och Malou var vänliga nog att följa mig hem och bädda ner mig med en hink bredvid sängen. Hinken var välbehövlig... Cheers mates! Annars började kvällen väldigt trevligt. Förfest med Karin och Malou hemma hos mig. Very nice indeed. Stå i kö till Tivoli i typ 1 timme, inte lika kul eftersom Malou var typ en månad för liten för att dom skulle släppa in henne. Typiskt. Sprang hem till Johannes kompis i Norra Hamnen och festade där ist. Jävlar vad det festades där. Iaf av oss tre. Dom andra var lite trista tycker jag nog hehe. Ja sen bar det efter mycket om och men ut mot stadens gator och torg. Där lyckades vi endast komma in på Snaps! Dock kom vi in helt gratis så det var okej. Där köpte vi äckliga shots, äckligt starka Margaritas och Long Island Ice Tea. Kanske inte exakt vad någon av oss behövde. Allra minst jag. För sen kan jag inte berätta mer om kvällen. Åtminstonde inte med egna ord. Kom hem tryggt och säkert tack vare Malou och Johannes. Så mycket vet jag. Men i morse när jag vaknade var sanslöst. Aldrig fått den panikkänslan förut. "oh gud. hur hamnade jag här och vart är jag?!" "VAD HÄNDE I GÅR?" Efter ett tag började jag iaf lokalisera mig. Men usch. Känslan av hur mycket som är borta från gårdagen. Inte kul. Eller egentligen är det bra. För det man inte kommer ihåg, det har aldrig hänt.

Over and out.

GOD JUL

GOD JUL
"merry x-mas"

God Jul kära vänner,

Dan för dopparedan. Ingen julstämning här. Satte tom upp en liten gran i mitt rum för att få till rätta känslan, men nje, verkar inte hjälpa. Håller på med massa julstök här hemma. Mamma, Pappa och Farfar kollar Uppesittarkväll med Bingolotto och klär granen och dricker glögg. Ändå känns det inte som jul. Jag förstår inte vad problemet är? Måste vara vädret. Eller för att jag blivit gamal... Tycker det är lite smådeprimerande faktiskt. Får väl se hur det känns i morgon. Jag hoppas det blir bättre.

Igår var Erik, Malou och Johannes över på en liten filmkväll. Efter mycket strul blev det äntligen bra. Vi hade väldigt trevligt ihop iaf. Karin kunde dock inte komma. Trist. Annars var det nog alla mina favoriter för tillfället i samma rum. Då mår man bra :)


Kollade på lägenheten som jag flyttar in i den 15e Januari. Den var jättefin. Där kommer jag nog trivas hoppas jag. Bara jag får dit all min rosa inredning så blir det nog bra ^^

Ja, det återstår väl egentligen bara att säga GOD JUL! Nu ska jag gå och koka knäck och fixa ihop mitt pepparkakshus. Hejrå.

Over and out.

Tjugoförsta December Tvåtusensex

123899-28 "än så länge glada..."

Skräcknatten.

Måste bara få berätta om skärckfärden hem från Båstad i natt. Höll ju på att gå riktigt illa för mig och min kära vän som satt vid ratten.
Dimman låg tät över E6:an på andra sidan åsen, man såg knappt handen framför sig. Jag vet att det är världens sämsta metafor, men det var verkligen så. Vi fick ligga i typ 80 för man såg verkligen ingenting! Vi satt och snackade lugnt och sansat och var båda väldigt trötta. Plötsligt händer det som inte får hända. Och allt som händer händer typ på en sekund. Jag hör det dånade ljudet som hörs när man kör på den där markering till höger. Jag kollar upp och inser att det inte är väg, utan det där stålstaketet som jag ser framför mig. Som tur är reagerar även föraren på detta i sista sekunden. Och igen, sista sekunden är bokstavligt talat. Paniken sprider sig medans han försöker få rätt styr på bilen igen. Tillslut är faran över och vi båda tittar på varandra och undrar vad som nyss hänt. "Är du okej?" frågar han. Jo då jag mår bara bra, men han ser ut att må värre. Jag känner att jag måste få honom lugn, för i det här läget inser inte jag vad som hänt. Vad som hände var att pga den tjocka dimman uppfattar han inte kurvan helt enkelt. Förklarar för honom att det inte är någon fara, allt gick bra. "Andas". Han är lite chockad, men vi fortsätter hela vägen hem ändå... vi kommer hem, säger hej då och inser vilken tur vi har att vi faktiskt kom hem. För när vi tänker efter så var det typ väldigt, väldigt nära att vi inte gjorde det....
Det sjuka är allting runt omkring. Jag som tror på ödet tycker det är riktigt sjukt. Det var meningen att det här skulle hända. Claes sista hälsning innan vi gick till bilen "kör nu inte och krocka på väg till Helsingborg"... Hans pappa som ringer och kollar läget och uppmanar en gång för mycket att han ska ta det försiktigt. Vi sitter och snackar om hur löjliga hans föräldrar är som oroar sig så mycket för att han ska krocka. Sitter och diskuterar det där svåra ordet som jag inte förstod som hade med det hela att göra. Självuppfylld profetia... Det gick iaf ut på att hans föräldrar tror så mycket på att han sa krocka så tillslut kommer det hända... Jo tack, det var tillräckligt nära...
Leksaken sen då. Jo, tack vare en löjlig leksak från Mc Donalds slapp jag slå huvudet i fönsterrutan. Vi stannade på Donken i Ängelholm. Såg att dom sålde leksaker för 5 kr. Om man gav 5 spänn till ronald mcdonald sjukhuset fick man ta en leksak. Jag övertalade så klart min vän att köpa en sådan till mig :D
När olyckan nästan inträffade satt jag och lekte med den där leksaken på ett visst sätt. Svårt att förklara... Men leksaken och min hand slogs in i rutan så att mit huvud hamnade på handen istället. Leksaken räddade mig från att slå i huvudet! Ödet sa till oss att köpa leksaken. Jag bara vet det.

Nu ska jag försöka smälta alla händelser och få den där sekunden ur huvudet. Den sitter etsad.

God Jul.

Sextonde December Tvåtusensex

sötisar "friends"

Hello Partypeople!

I går vankades julfest i båstad med glitter och julklappar och allting därtill. Mycket trevligt. Mycket alkohol. Anne bjöd nog på lite väl mycket Finlandia. Det är nog orsaken till att alla var så råpackade när vi kom dit vid 22-tiden. Men roligt var det att slängas rakt in i kaoset! Jisses vad folk partade. Jag själv höll mig ganska passiv och lugn... ett tag, sen blev man ju "caught up by the spirit" och tog väl både en och två starkadrinkar lite väl hastigt hehe... så mot slutet av kvällen blev det som vanligt lite snurrigt för lilla elaine. riktigt roligt hade vi alla iaf och det mesta finns på bild då jag och malou tillsamans har 230 bilder från kvällen typ :P och vi var inte dom enda som fotade! kul kul kul! jul jul jul!
Julklappsutdelningen var också lyckad, men man ska inte gapa efter mycket :p Elaine börjar så klart skrika att hon vill ha det största paketet hehe... så ja då fick jag ju ett paket Corn Flakes också haha. Inget ont om mina corn flakes dock. i loved them <3 tack joppa!
jag är mycket nöjd med kvällen, är glad att jag åkte dit. glad för att jack ville köra. tack jack!

8 dagar kvar till julafton nu! 3 dagar kvar i skolan. läskigt hur snabbt tiden går. jag förstår det inte själv...

Over and out.

lite bilder från kvällen finns som vanligt på bilddagboken... dock inte alla 230 st ;)

"Yeah.... about that..."

ooooooola "söt!"

Så fick hon äntligen sin drömprins...

Nja, egentligen slutar väl inte sagan från stockholmshelgen så lyckligt, men träffa prinsen fick hon. Kan inte påstå att romantiken flödade överdrivet mycket, men lite grann iaf :) Han tog ju för givet att jag var singel på jakt efter kärlek precis som han själv, det var lite läskigt. sen fick jag den där underbara blicken. den är obeskrivlig. Han var ju så klart precis så underbar som jag hade tänkt mig. Lite småtrött bara, dock överlycklig för sina fyra rockbjörns-nomineringar!!! Häftigt. Fansen är verkligen tokiga, dom röstar typ med 300 mailadresser var :P Vi fick ta lite häftiga bilder med honom också, synd bara att man inte kan se bra ut när man måste, så ni får bara se hur Ola blev ;)

Annars har stockholmshelgen varit totalt jävla lyckad!!! Festen i fredags vart så jävla bra. Förfest hos oss med mig, malou och martin. Två flaskor vin och en hel del cider slank ner. Tunnelbana till Medborgarplatsen för att träffa folk! Martin raggar upp en luffare haha... vidare till Göta Ark och sedan skaka rumpan med mina sötaste; Oskar, Sebbe, Hannes, Bekki, Martin. Kvällen avslutades sen på Café Albert. Älskade Albert. Käkade världens godaste varma macka som jag snodde från Oskar då han inte var riktigt kapabel att äta den själv vid den här tiden (ca 4.30 på morgonen) Fetaost/Pesto var innehållet och jäklar så fint den satt. Tog bussen hem vid 5.30, stannade till på 7/11 sen och fastnade där ett tag (Malou och hennes jäkla wok :P) Så vi var väl hemma vid så där 6! Då satt farmor och åt frukost i köket, herregud!

Lördagen bestod av min kära mosters 50-års partaj! Där käkade vi middag, skakade rumpan med släkten och drack drinkar på pappas kort i baren hehe... mamma använde nog den notan mer än oss för övrigt och pappa fick lov att ta tillbaka kortet för säkerhets skull. fy mamma! Sen ringde ju Linda helt appropå och sa att hon var i STHLM! I väg till Gamla Stan och hamna på ett mycket mysko ställe... även kallat Medusa. Inget för mig och Malou så vi försökte dra vidare, men Malou är för liten och kommer inte in ;) Så då äntligen drog vi hem, var väl hemma 3:30 typ. Trötta som gnuer och med otroligt ont i fötterna.

Söndagen blev med andra ord lugn. Hem till moster på lunch och sen Gröna Lund. Gröna Lund var jättemysigt och otroligt roligt! Jag vann tom pris :D Vilda Musen var en trevlig upplevelse och även så lilla vikingaskeppet! Aldrig skrattat så mycket, inte på väldigt länge iaf. Var sjukt kul.

I går  vart ännu lugnare, vi hjälpte farmor med granen och tog en sväng på stan. Det fick räcka! Sen åkte vi hem i bilen. Nu är jag alltså äntligen hemma och det är skönt, men trist!

Helgens citat är iaf "yeah... about that..." fan va klockrent Martin!

over and out.

ps. för bilder från helgen look att my bilddagbok:
http://ilejn.bilddagboken.se

Sjunde December Tvåtusensex

tjejer "girls just wanna have fun"

Hej på er!

Har ju inte skrivit något här om tjejkvällen, men den blev jättelyckad! Alla hade trevligt och alla blev lite fulla hehe... Men det var ju det som var meningen kan man väl säga. Lite bilder här, men det finns fler på
malous bilddagbok

Ja i kväll far vi till Stockholm jag och malou. vi ska ju träffa Ola i morgon. Herregud. Han är ju så snygg så jag kommer ju få panik. hoppas han är trevlig också, men det påstår ju alla så man får lita på det. ska sätta lite press på honom och försöka få fram en liten annan sida. kolla ifall han är så perfekt som han verkar.

Adios amigos, återkommer från stockholm.

Over and out.

Femte December Tvåtusensex

kakan "jag o karin"

HEEEEJ!

HÄR ÄR JAG OCH KARIN!

Haha jag skrev ett litet flum inlägg här  förut i dag när jag var hög på koffein från mitt alldeles för starka kaffe. Nu har jag både ont i magen och i huvudet ist... Men ni kan få ha kvar bilden på mig och karin, jag tycker den var fin. Har gjort den sjäv i  det fina programmet jag fixade för att kunna göra en kalender, men sen funkade ju inte det iaf :/ typiskt. Annars har jag haft väldigt lite för mig i dag på min lediga dag.
Pratat med Niklas på Universal och han talade om att vi bara får 30 min med Ola ist för en halvtimme. Attans, då kommer jag aldrig hinna med allt jag skulle :D Får speeda på lite helt enkelt!
Fest i Båstad i morgon, då jäklar! Ska ta med vodkan som blev över från tjejkvällen så alla kan bli riktigt goa i huvet :)
Nu ska jag göra klart inför redovisning av praktiken i morgon. Hoppas ni alla har det bra!

Kram.

Over and out.