Sa du lunginflamation?!

image102 "jag är en busig flicka"

HOST HOST!

Ja, efter ännu en sömnlös natt pga hosta så gick jag till farbror doktorn, eller tant doktorn, för hon var kvinnlig.
Fick hosta för henne en massa medans hon lyssnade och såg betänksam ut. Sen tittade hon ner i halsen också. Ojoj där var det ju väldigt rött och lungorna lät inte så bra. "Har du astma?" Nej det har jag ju typ inte iaf så det var det inte... nehe okej... Fick gå in och ta blodprov, dom stack mig i fingret :( Fick vänta ännu lite till och sen sa hon "ja du, du har nog en lunginflamation" WHAAAT? "Varför har du inte kommit hit tidigare? Du måste ju märkt att du varit sjuk?" Hmm.. nej faktiskt inte, jag trodde bara jag hade förkylningshosta. Hon tyckte iaf jag var knäpp, men hon skrev ut lite mediciner så jag slipper ha så ont, röda trianglar gillar vi :D Nu måste jag sova, för jag blir sjukt trött av medicinen som sagt och jag tog den nyss.
Krya på mig.

Over and out.

Room Service at our service.

image96
"Gänget från Radio Båstad tillsamans med gänget från Room Service"

Hallå!

I dag hade vi ljudtentan, den gick faktiskt helt okej även om jag trodde att det skulle gå åt skogen. Linn frågade mig i panik om jag fixat någon gäst till eftermiddagens sändning, det hade jag inte hunnit göra förståss... Claes tipsade oss då om att han sett Room Service bilar i stan. Jag ringde runt lite och vips pratade jag med deras producent som var på plats här i Båstad. Han välkomnade oss ut till renoveringsobjektet och vi åkte ett gäng. Elin är världens största Room Service nörd så hon fick hänga med hon också, som groupie. När vi kom fram blev vi ombedda att vänta lite, för dom måste göra klart allt med kameran... eh what? Jo då, vi skulle vara med i programmet. Men hjälp. Vi blev regiserade om hur vi skulle komma in osv. allting för att det skulle bli så bra tv som möjligt. Under hela intervjun så filmade dom stackars Linn så hon blev ännu mer nervös. Det gick bra iaf och vi hade jätteskoj med grabbarna. I morgon ska dom spela tennis mot killen som bor i huset och Anders Jerryd. Vi ska självklart  ner och kolla samt rapportera från matchen. Om det inte blir regn, det sägs att det ska åska och regna hur mycket som helst... säkert därför jag varit däckad i sängen med världens huvudvärk hela kvällen.
I morgon blir det vårdcentralen och kolla halsen också, mår inte bra alls av alla den här hostan. Fy. Pappsen dyker upp också, det gillar vi :)
Deras fina van elin och linn taggade!

Over and out.

image100

Mattias och Johnny

Nostalgi och Krossade fönsterrutor.

image95
"a long time ago we used to be friends..."

Ojojoj...

I dag var det exakt tre år sedan man tog studenten! Det känns faktiskt lite konstigt. Hela dagen i dag har jag varit helt nostalgisk. Det var ju så roligt och härligt! Vi hade så roligt den där dagen och man hade roligt hela gymnasiet!

Helgen har varit lugn och skön. I lördags spelade jag, Svensson och lillebror minigolf i Torekov. Det blev en spännande match! Härligt att man slapp komma sist :D Det fick lillebror göra. MOAHAHA!
Söndagen bjöd på städning och ett besök från föräldrarna som hämtade upp lillebror. En mors dag-fika med kaka och kaffe passade ju bra. Innan föräldrarna kom lyckades dock Svensson komma förbi och slå sönder en fönsterruta på våran altan! HALLÅ? Vandalisera inte vårat hem tack :P Ska gå hem till dig och krossa en ruta nu ;)

Roligaste var ändå Mattias helt seriösa kommentar om hur Svensson skulle slippa betala. "Jo men jag hämtar en död fågel, så smetar vi blod och fjädrar på rutan och slänger fågeln där och säger att den flög in i rutan!" Hahaha... Senare ringer dom Frida "Du vi har hittat en fågel här på motorvägen." Då fick jag nog och ringde upp Svensson och sa att kommer han hit med en död fågel så kommer han inte hit igen... någonsin! Dom hade som tur var ingen fågel och jag kunde andas ut.

Tack och hej för idag.

Galafest

image93
"vi är så jävla snygga mina brudar :)"

Galafest på gång!

I går blev det galafest på Madison här i Båstad. Allt för att avgöra vem vinnaren av stora Reklam-guru priset skulle bli! Alla hade gjort riktigt bra ifrån sig och alla var riktigt nervösa. God middag och gratis alkohol är aldrig en bra grej på fester med en massa studenter ;) Den stora vinnaren för kvällen blev Tiger (min grupp!!!) men även Diesel och Acne fick pris. Tyvärr kunde man inte riktigt glädja sig åt vinsten eftersom en hel del människor var bittra och gick runt och gnällde. Ingen av oss vågade fira riktigt för vi såg hur andra kollade snett... men va fan, det är sånt man får ta! Säljaren från Tiger som var på besök bjöd våran grupp på en flaska skumpa och vi fick vår segerstund ändå :D Resten av kvällen var underbar, alla var fulla och Mediesäljarna festade loss som tokar eftersom det var deras sista kväll i Båstad på ett halvår. Lite drama blir det ju alltid, men det överlever man! Har inte så mycket att skriva om kvällen egentligen. Ni får kolla in
bilderna istället och tänka er själva.

I dag har varit en lugn dag. Gänget satt på Abbes i flera timmar och käkade, snackade och hade det allmänt trevligt. Sen kom brorsan och pappa och lämnade brorsan här. Han ska stanna över helgen. Vi har haft en skittrevlig kväll med grillning och kubb. Halva klassen på besök här på terassen och en massa god mat! Har varit en klockren kväll!


Over and out.

Ge mig sommaren igen... NU!

image92
"förra sommaren blev jag nästan uppäten av en jätteödla!"

Hello alla läsare!

I dag gjorde jag en läskig sak. Jag var på Hälsostudion här i Båstad och mätte massa värden i kroppen. Och man kan bara konstatera att riktigt frisk det är jag inte. Tänker inte dela med mig av värdena för dom var för läskiga. Men muskler hade jag iaf bra på :D Alltid något. Under allt fett gömmer sig en body builder ;) Men nu börjas det. Nu vill dom att jag ska ta tag i problemet och börja äta hälsosammare och börja träna. Dom har en poäng, men ack så jobbigt det kommer vara. Jag älskar allt vad onyttigt heter! Men eftersom det nu inte bara handlar om att vara snygg utan även om att det faktiskt kan vara skadligt så är det bara att försöka utmana sig själv. Jag har ju världens sämsta självdiciplin... Och en annan jobbig sak tycks vara att det nu är sommar och ett av kraven är... INGEN ALKOHOL! Just det, ingen alkohol. Sommaren i Båstad ska jag möta som nykterist. Herregud, jag som är näst intill alkoholist ;) Speciellt på sommaren. Men in the words of Joppa "man kan ha kul utan alkohol" Och visst har hon rätt. Jag borde ta på mig morgonsändningarna eftersom jag aldrig kommer vara bakis ;) Bara trött. Kan nog vara en ganska spännande grej. Får leva på energidryck under festkvällarna så att jag inte blir trött. För det är ju det värsta när man försöker vara nykter på en utekväll :p Kommer nog bli skitbra och jag kommer digga morgonsändningar. Det är kul! Ge mig sommar nu. Sol och bad och härliga lata dagar. Italien, Turkiet och bara slappa. Massor att se fram emot.
I övrigt har det inte hänt något annat än det här jeansprojektet. Vi börjar nu närma oss slutet, i morgon är det redovisning och galafest! Det kommer bli så jävla bra! Både redovisningen och galafesten. Men inte får vi slappna av för det. Det blir tenta i både det ena och det andra. När det är klart blir det äntligen sommar. Då fokuserar det endast på radio! Ska bli så härligt. Jag längtar. Ooooh. Nej, nu borde jag sova, i morgon blir det en lång dag.

Over and out.

p.s. efter så där många förlåt, så visst, du är förlåten ;) puss d.s.

Så var Stockholm gjort igen...

image91
"A night at Södermalm - ett ställe"

Äntligen hemma...

Första gången jag varit i Stockholm en helg och bara velat att helgen skulle ta slut. Missförstå mig rätt, jag hade trevligt och jag ångrar inte resan, men det kunde varit roligare. Jag är en så jävla dålig människa. Jag är typ ingenting utan pengar. Snacka om att man är bortskämd då. Hela helgen var jag bitter pga min brist på pengar. Jag måste skärpa mig! När vi kom till Stockholm började det bra dock :D En helkväll på krogen gratis tack vare min kära vän Martin. Inte helt fel när vi alla var fattiga studenter! Weeei. Torsdag, Fredag blev också utgång, dock inte gratis sådana, men minst lika trevliga. Dagarna bestod av LOST, choklad och nedbäddad i sängen. Kvällarna och nätterna bestod av öl på krogen. Lördag åkte jag ut och hälsade på farmor. Hon blev jätteglad! Hon bjöd på härlig middag (stek, potatis och sås) inte det man äter varje dag när man bor själv direkt! Pappa bokade en flygbiljett så jag slappa åka bil hem, pappa är snäll han :) Alla borde ha en pappa som han! Tyvärr, ni får inte låna!

Helgens mys: Sängen med choklad och LOST-box (hann med 16 avsnitt på 2 dagar hehe...)
Helgens bästa: Onsdagens fria utekväll (Martin, du är bäst)
Helgens sämsta: Ekonomin (existens minimum är inte helkul...)
Helgens överaskning: Bekki! (älskar dig, torsdag var mys)
Helgens besvikelse: Att inte höra av sig om man inte kommer är inte okej... (och att inte be om ursäkt när man väl ringer heller...)
Helgens roligaste: Jessica och bilresan helt klart! (uhntz, uhntz, nöff, nöff)
Helgens tråkigaste: SL (det ska fan inte kosta 50:- att åka tunnelbana!!!)
Helgens mat: Nudlar & McDonalds (men tack Martin och Farmor för hemlagat :))
Helgens drink:
ÖL (blev minst ett glas om dagen haha...)
Helgens hjälte: Martin! (tack för att du stod ut med mig och tog hand om mig! :*)
Helgens woho: Farmor vill bjuda med mig till Turkiet i höst (elaine goes tre länder på ett halvår, ja tack!)

Over and out.

Sågad av en jävla tant!!!

image90
"those were the happy times..."

Någon mer som inte har så mycket till övers för tanter?

Nu är jag på krigsstigen! Tanter är fan inte OK. Som jag titulerade mitt föregående inlägg så är de som avskyr mig i regel idioter och ja, tanten var också idiot. Men ledsen blir man ändå när man får sånt skit på sig. Tanten om det inte passar behöver du faktiskt inte lyssna på mig! Hon ringde till stationen i dag och jag svarade. Hon ville framföra att tjejen som sänt i fredags mellan 17:30-18:00 hade varit mycket kränkande mot Magnus Carlsson. Det var ju jag som sänt då förståss. Hon var lite upprörd att jag sagt att jag tyckte Magnus Carlsson var äcklig. Hon tog väldigt illa upp för det var en släkting till henne... Jaja... "Ja det kan ju vara så att Magnus Carlsson gjort flickan något, men det är oproffesionellt att uttrycka sig så när man jobbar med media." Amen lilla damen, jag sa inte att han var äcklig, jag sa att jag tyckte han var äcklig, jag uttryckte bara min åsikt! Hon sa att flickan var en låg person och att hon alltid var så där dålig och alltid sa alldeles för kränkande och dumma saker. Men tack! Nu blir jag verkligen peppad att sända mer! "Alla på stationen är så bra, jag lyssnar ofta, det är synd att hon ska dra ner alla i skiten" KOOOOM IGEN!!!
Jag vill aldrig mer sända radio i Båstad ;( Kärring.

Nu ska jag trösta mig med chips.

Over and out.

De som avskyr mig är i regel idioter...

image89
"det ska vara sommar nu, hallå"

Tjena Hallå!

Dags för blogg! Helgen har ju passerat och då måste man ju få till något kul här. En otroligt händelserik helg har det ju varit också, så att försöka sammanfatta den så kort som möjligt blir svårt...
Fredagen var lugn och skön. VI FICK VÅRA CYKLAR! WOHO! Jag fick nummer 44 och jag är överlycklig! Jag älskar min cykel! Min cykel älskar mig. Jag sover nästan med cykeln i sängen, så mycket älskar jag den :D
Hade sändning med Claes till 18, vi lottade ut en biltvätt :D Skitkul! Sen i väg till Svensson, där blev det ännu mer radio. Jag fick vara med på Rewind 90's och köra. Vilken show, jag är ju som gjord för det där ;) Sen kollade vi Talang 2007 och åkte sen i väg på våra nya cyklar till Linn. Där kollade vi film med Jessi o Claes. Lugn och skön kväll helt enkelt.

I går ja, då var det party party för att fira att Linn fyller år! Förutom det var det förståss Eurovision Song Contest! Det gick ju åt skogen, usch vad det sög. Finland hade dock satt upp en jävligt bra show! Tack för det!
Partyt pågick kvällen lång och alkoholen rann ner som bara den. Vissa blev ju lite väl fulla efter ett tag. (Svensson; jag ska inte nämna några namn...) Vilda diskusioner i köket som gjorde Claes väldigt ledsen ett tag :p Erik skulle hellre ha sex med mig än med Svensson och Claes... haha hur snällt är det, han tar hellre en brud än dom. Vilket slag i ansiktet för dom, men jag är nöjd ;) Fulla och glada var vi iaf allihopa så både det ena och det andra konstiga hände :p Fick prata en sväng med David också, alltid kul och alltid lite halvjobbigt när man druckit :p När alla gått hem utom Erik, Svensson och jag så förflyttade vi oss upp till Claes. Helt plötsligt ville en väldigt full Svensson knata hemåt. Grabben kunde knappt stå på benen och han ville gå hem ;) Grattis. Jag bestämde mig för att jag inte kunde lämna honom åt hans öde så jag följde efter. När jag inte hittade honom blev jag lite orolig. Tillslut ser jag att dörren på hans bil är öppen, så jag springer dit. Mycket riktigt där är han. "Elaine, jag mår så dåligt. Jag vill hem. Jag ska åka hem!" Nej, nej det fick han inte och inte fick han sova i bilen heller :P Hjälpte honom in i en säng och nattade honom med en hink vid sängen. Sen sov han så gott. Vi andra som hade kvar partyhumöret trots allt trist som hänt min lilla söta Linn fortsatte festa enda tills klockan slog fyra. Somnade med Linn i hennes säng vid fem typ! Vilken kväll! Nice som fan!

Vakna i morse var så där känner jag. Hade otrolig huvudvärk och mådde inte helt OK. Men jag mådde inte sämst för det gjorde självklart Svensson. Stackaren sov typ sammtidigt som han försökte cykla hem. Erik gick hem och hämtade ägg o bacon som han fixade åt mig och Linn :) Söte. Sen var jag tvungen att dra i väg till radion och sända lite. Vart en helt galen sändning. Var nog fortf lite påverkad. Vi åt lunchmiddag på Abbes, bjöd Linn eftersom hon fyller år och har namnsdag :D Jessica och Frida kom förbi med tårta också weeeei. En helt klart okej bakisdag. :)

Over and out.

Inget stoppar oss nu...

image87 "go eurovision!"

Hejsan Hoppsan!

Har varit dålig på att använda kameran och dålig på att få bilder av Malou så jag la upp en från kvällens melodifestival. Det är programledarna tror jag, varför det står 2005 har jag ingen aning om :p Anne om du läser kan du väl tala om vad det står och varför i all världen det står 2005 och inte 2007 :) Tack på förhand.

I går var det onsdagsfest igen! Jag hade dock bestämt mig för att ta det väldigt lugnt. Så blev väl nästan fallet...
Början av dagen var bara så värdelös och kass. Mådde dåligt och allt gick åt helvete på projektgruppsmötet. Jag började seriöst nästan att gråta och ville bara gå därifrån och skita i allt. Helt trög dag. Men bestämde mig för att åtminstonde försöka, så jag gick hem till Svensson vid 17:30 och lagade lite köttbullar åt oss. Hockeyn drog i gång vid 18, men fortf inga gäster... haha lite tomt. Tillslut kom Matte förbi och strax därefter Jessica! Tog änn en timme och hockeyn hann tom ta slut innan resten dök upp! Vi hade riktigt trevligt hos Svensson allihopa. Matte var inte svårövertalade på att ta några öl och lämna bilen tills nästa dag :) Efter ett tag bröt dock kaos ut. Dagen som började dåligt fortsatte dåligt. Vissa blev lite arga när jag sa ifrån åt någon annan. Hårda ord som skreks med ilska. Blir ju inte bättre när sedan hela gänget på plats ska försöka sig lägga i bråket... Aja. Jag ger upp nu! Du vinner! Kvällen avslutades med en vild fest där Elin blev riktigt full, fy satan vad rolig hon är då :D
CC var givet och när vi kom dit så var det Onsdagsklubben och allt... Fyllt med blivna studenter på plats fulla som svin! Dom måste undrat vad vi "gamlingar" gjorde där haha... men kul hade vi. Fy satan vad vi dansade! Sämre DJ är dock svårt att hitta... Tillslut lämnade vi stället. Jag fick hjälpa Svensson hem längs Köpmansgatan :p

I dag har varit en kreativ dag. Vaknade upp och mådde halvdåligt hehe... In på workshop med en reklambyrå från Helsingborg och spåna idéer till våran kampanj kanske inte direkt var det jag var sugern på mest. Vi kom ändå fram till en klockren idé på radioreklamen så jag får väl tacka min huvudvärk för det ;p Ignorans dagen igenom. Fine. Jag kan spela efter dina regler.
Kvällen bjöd självklart på semifinalen i Eurovision Son Contest! Anne, Carro, Frida, Erik och Svensson var alla på plats i Fridas sovrum, för min box funkade inte av någon anledning! Är sjukt besviken på vilka bidrag som gick vidare. Men, då har ju Sverige desto större chans att vinna skiten!!! Jag längtar till festen på lördag när finalen går!

I morgon bjuds det på fest hos Emma i Förslöv. Kan bli spännande!

Over and out.

Hey Handsome!

image86
"gjorde för ngra år sen ang vad en kille ska ha eller va om dom vill ha mitt hjärta, stämmer väl delvis nu med, bara åldern jag ändrade lite på :P"

Hoppla!
Dags för en uppdatering! Har kommit fram till att om man skriver oftare i bloggen så behöver man inte skriva så mycket på en gång ;) Ska därför försöka att komma i håg att blogga varje kväll nu istället.

I går var det måndag och vad hände då tro... nu måste jag tänka, även fast det bara var i går :p
Dagen började med klassmöte. Jag och Björn fick även sätta oss med Pia och Eva och diskutera intervjuerna med eventuella elever till nästa årskull. Vi var hyffsat överens på dom flesta, Björn är ju rätt bra på att snacka och övertala folk så han fick igenom en del av våra tankar rätt bra ;)
Senare på dagen blev det en promenad i skogen och på stranden med Linn och Erik. Efter det lagade jag Gazpachio som njöts på terrassen fast det var isklatt ute :P Jag bara skulle använda mitt nya bord!
Efter middagen gick jag hem till Svensson för att titta på hockey. Det gick ju mindre bra för Sverige kan man säga, men jag, Robin, Matte och Svensson hade rätt trevligt ändå. När Robin och Matte gick hem satt jag kvar och kollade på CSI NewYork och Day Break. Day Break var riktigt bra, synd bara att David påstår att den las ner i USA på dåliga tittarsiffror :( Typiskt. Allt jag gillar verkar ingen annan gilla haha...

I dag började dagen med ett härligt väder! Precis när jag skulle gå utanför dörren så började haglet piska ner från himlen. Jag bestämde mig för att vänta några minuter, men det gav inte upp. Tillslut blev halglet regn så då gick jag. Jag kom väl en si så där 50 meter innan det började ösregna. Ja du det känndes som att hela himlen öppnades upp och vattnet bara öste. Kom till skolan vacker som en dränkt katt! Åkte hem vid 14.
Klockan 17 ungefär så bestämde jag mig för att åka tillbaka till skolan för jag hade verkligen inget att göra hemma. Malou som var kvar bad mig ta med lite kladdkaka som jag sagt att jag skulle baka. Självklart hade jag inte bakat någon :P Då gav hon mig idén att ta med ingerdienser så jag kunde baka en kaka i skolan! AHA! Så det gjorde jag! Dom som var på plats tyckte det var otroligt gulligt av mig och var så nöjda så. Den blev jäkligt god vill jag lova :D Kvällen har varit lugn. Bara suttit vid datorn i princip. Skönt att få ta det lugnt! :) Ska sova tidigt... eller ja hyffsat tidigt, tänkte gå nu!

Å så var det en annan grej bara...

Jag är så imponerad av den här texten fortfarande och jag tänker från och med nu ha den som min livsfilosofi! Därför stoppar jag in den här på bloggen för att jag och ni alla ska minnas och påminna mig om att tänka på den! Dom meningar som är understrukna är extra bra!

Alla borde ha något att leva efter. Nu har jag också det. I morgon ska jag göra något jag är rädd för.
En bra början va?

Over and out.

Enjoy the power and beauty of your youth; oh nevermind;
you will not understand the power and beauty of your youth until they've faded.
But trust me, in 20 years you'll look back at photos of yourself, and recall in a way you can't grasp now how much possibility lay before you and how fabulous you really looked.
You are not as fat as you imagine.
Don't worry about the future; or worry, but know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubblegum.
The real troubles in your life are apt to be things that never crossed your worried mind; the kind that blindside you at 4pm on some idle Tuesday.
Do one thing everyday that scares you
(japp, jag börjar i morgon!)
Sing
Don't be reckless with other people's hearts, don't put up with people who are reckless with yours.
Floss
Don't waste your time on jealousy; sometimes you're ahead, sometimes you're behind; the race is long, and in the end, it's only with yourself.
Remember the compliments you receive, forget the insults; if you succeed in doing this, tell me how.
Keep your old love letters, throw away your old bank statements.
Stretch
Don't feel guilty if you don't know what you want to do with your life the most interesting people I know didn't know at 22 what they wanted to do with their lives, some of the most interesting 40 year olds I know still don't.
Get plenty of calcium.
Be kind to your knees, you'll miss them when they're gone.
Maybe you'll marry, maybe you won't.
Maybe you'll have children, maybe you won't.
Maybe you'll divorce at 40,
Maybe you'll dance the funky chicken on your 75th wedding anniversary!
What ever you do, don't congratulate yourself too much or berate yourself either, your choices are half chance, so are everybody elses.
Enjoy your body, use it every way you can, don't be afraid of it, or what other people think of it, it's the greatest instrument you'll ever own..
Dance, even if you have nowhere to do it but in your own living room.
Read the directions, even if you don't follow them.
Do NOT read beauty magazines, they will only make you feel ugly.
Get to know your parents, you never know when they'll be gone for good.
Be nice to your siblings, their your best link to your past and the people most likely to stick with you in the future.
Understand that friends come and go, but with the precious few you should hold on.
Work hard to bridge the gaps in geography and lifestyle because the older you get, the more you need the people you knew when you were young.
Live in New York City once, but leave before it makes you hard; live in Northern California once, but leave before it makes you soft.
Travel.
Accept certain inalienable truths, prices will rise, politicians will philander, you too will get old and when you do you'll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
Respect your elders.
Don't expect anyone else to support you.
Maybe you have a trust fund, maybe you'll have a wealthy spouse; but you never know when either one might run out.
Don't mess too much with your hair, or by the time you're 40, it will look 85.
Be careful whose advice you buy, but, be patient with those who supply it.
Advice is a form of nostalgia, dispensing it is a way of fishing the past from the disposal, wiping it off, painting over the ugly parts and recycling it for more than it's worth.

Living for the weekend

image82
"I try so hard"

Helgen!

Det har varit en fullspäckad helg fullt med spännande händelser. I fredags var det partaj i Halmstad med en del av klassen. Förfest på Stationsterrassen med en massa vin och man kan väl säga att alla blev rätt dragna. Väl i Halmstad var det inte bättre. Fulla och glada dansade vi oss igenom natten till DJ Spectre. Och när vi skulle hem vart Linn nästan intagen med mig i fyllecell för att hon satt på gatan ;) Haha... kom hem vid 4 och då hade jag inga nycklar, ringde till en trött stackars Anne som fick komma ner och öppna.
 
"gänget i Halmstad"

Lördagen började med att mamma och pappa ringde mig. Jag hade en fruktansvärd huvudvärk och mådde sjukt dåligt. Dom var på väg att hälsa på mig med min röda bil, den är inte så pålitlig och mycket riktigt hade dom fått motorstopp mitt uppe på Hallandsåsen! Det var bara att ringa den trognaste vännen i Båstad och fråga om han hade något emot att köra och hjälpa dom. Svensson ställde självklart upp och än en gång blev han dagens hjälte! Men precis som förra gången så var det ju inte bara ett problem utan fler. Vi fick i gång bilen och kom en bit. Sen dog den igen och vägrade starta. Då fick vi åka i väg och köpa en bogserlina eftersom den förra som gick sönder i vintras inte var ersatt! Tillslut tog vi oss hem och då bjöd mamma och pappa på Picasso! Det var jag fan värd ;)
Sen var det bara att fräscha till sig trots huvudvärk för nu var det ju Mellbystrand som gällde! Jag, Kim, Angelika, Erik och Martin åkte i väg för att utforska Strandhotellet och kolla på Duo Jag! Stället var så jäkla bra och ägarinnorna Annika och Ulrika var underbara! Duo Jag ägde som vanligt på sina spelningar och Kim var galen. Svetten rann på stackaren som stod och hoppade upp och ner i timmar haha...
"Radio Båstad i Mellbystrand"

I dag har varit ännu en fullspäckad dag! Inte ens en söndag är tråkig i Båstad! Allt blir ju vad man gör det till! Började med en tripp till radion. Där mötte jag upp Kim, Erik och Linn. Vi åkte hem till oss på terassen efter att ha skjutsat Martin till tåget. Uppe vid tåget gjorde jag ett kap! Jag köpte ett bord till terrassen för 60:- på loppis :D
Sol på terrassen med Anne, Erik, Joppa, Linn och Kim gjorde att jag fick inviga min bikini :) Den är fin.
Helt plötsligt kom vi på att vi ville fika på Café Utsikten igen eftersom vädret var så härligt! Svensson blev uppringd även i dag och han ville gärna med och fika. Björn lyckades också ringa så lämpligt så att han följde med. Uppe på cafét blev det vilda diskusioner (som vanligt när man har Björn med sig ;) Jag citerar "Om det stod en kille och en gris framför mig så skulle jag ha jävligt svårt att välja. Så äckligt tycker jag det är" Ni kan ju själva försöka lista ut vad diskusionen handlade om. Haha... Trots detta gick han med på att Erik kramade honom på foto :)
"Han är nog snäll innerst inne..."

Ja en fullspäckad helg helt enkelt. Det är dags att sova och vila upp sig för en ny händelserik vecka i Båstad...
God Natt!

Som vanligt finns bilder med mer info om dagarna på http://ilejn.bilddagboken.se

Over and out.

Don't you know that summer is here and I'm learning to fly...

image81
"mina kära vänner uppe på Hallandsåsen"

Hejsan!

I dag var ännu en underbar vårdag här på Bjäre! Och i förrgår var helt galet. Erik, jag och Josefin och Josephine tog bilen ut till Mellbystrand för att handla lite mat på ICA Maxi. Jag kom hem med en massa kassar och en grill :D Så därför blev det grillning i går! Vi satt ute flera timmar i det sköna vädret. Min kanin har ju flyttat hit nu och bor på altanen. Hon är så söt! Alla som ser henne älskar henne :) Perfekt. Dagens överaskning kom när Claes och Robin besökte oss lite småfulla på kvällskvisten. Robin fick syn på buren och satte sig bredvid den "Är den en kanin?!" Ja jo det sa jag att det var det. Robin säger med silkesren bebisröst "Hej Snuttefilten! Vad söt du är då..." Hahaha snacka om chock att höra detta komma från Robin. Han hade tydligen haft kanin i flera år förut så han blev nog lite småkär i min lille vän. "Jag saknar vår kanin nu när jag ser den här skutta runt". Vissa slutar aldrig att förvåna.

I dag har varit en underbar soldag. Förutom att jag glömde att jag hade sändning och fick springa in i studion tio över tolv när Svensson påpekade att ingen snackade på vädret och frågade om det var jag som skulle sända "haha neeej sa jag lugnt" Sen gick jag och kollade schemat. Självklart var det jag! Så det var bara in i studion och sända. Efter sändningen stod jag och Erik ute och snackade om det vackra vädret och hur skönt det var. Då kom jag på den briljanta idén att vi borde åka upp till Café Utsikten och fika med våra presentkort! Matte, Malou och Lasse (vår sjuka lärare) var alla på! Matte ringde dock Svensson och frågade om han ville med också och det ville han ju... och då fick vi även Björn på köpet. Gissa vem som jublade? hrm. Iaf vi åkte upp till fiket och det var faktiskt riktigt trevligt och hur härligt som helst. Jag och Björn tjaffsade som vanligt :p och det slutade med att Lasse frågade hur länge vi varit gifta... Som Malou beskrev det "elaine fick sitta brevid björn. hon suckade djupt.
björn och elaine är som ett gammalt par som ska skiljas" Så sant, så sant. Men Björn vägrade ju gå med på skillsmässa... Efter ett tag dök det upp en hög transvestiter. Björn blev till sig och viskade lite försiktigt "Jag har aldrig sett såna live!" Sen blev det en vild diskussion igen. Björn kunde inte förstå varför man vill klä ut sig till tjej och jag tyckte Björn kunde testa. Detta filmades av Malou. Väldigt interessant haha... Får se om jag vågar lägga upp den sen... Sen visade det sig att i morgon ska vi intervjua nya tänkbara elever... mm just det... jag och Björn tillsamans. Inte en enda elev kommer våga söka in haha... Vi får försöka hålla sams ett tag! Går nog bra. Jag kan om jag vill :) Kvällen har bjudit på mer grillning. Grillade LAX! Så gott det var... ah...

Nej nu borde jag sova. Händer mycket i morgon och det blir en tidig morgon och sen eventuellt ett partaj i Halmstad!

Over and out.