Trettionde Oktober Tvåtusensex

new elaine "this is me now"

Hallå i stugorna!

Trött på blondinfasoner! Elaine goes black, men planerade brunt. Nevermind mitt ansiktsuttryck det är hårfärgen ni ska kolla på :P hehe... Ganska nöjd med färgen, men som sagt så blev den lite väääl mörk, men det är bara toning så det ska gå ur ganska snabbt hoppas jag på! :)

I morgon blir det workshop i skolan, det blir nog najs.

over and out.

älva

älva "beautiful"

Halloj partypeople!

Festen i fredags ska vi inte prata om :P kan inte heller, för jag minns inte hälften, blev lite mycket av det goda. Men kul hade jag som ni ser! Kommer fler bilder på bilddagboken när den öppnar igen.

Ledig i morgon. Skönt.

Over and out.


Tjugosjätte Oktober Tvåtusensex.

Jag har ny stil "blonde girl"

Hallojsan!

I dag har jag fixat håret. Det blev ju jättefint! Som tur är är det ju bara låtsashår som jag skall ha i morgon när jag är Älva. Vet inte om Älvor har blont hår allihop, men eftersom jag älskar blont hår, men inte kan få själv så hittar jag alla anledningar att vara blond jag kan! :D

Har varit på stan med Malou och hennes kompis. Fixade det senaste till min outfit inför i morgon. Jag är så nöjd att jag hittade kjolen, den är jättefin!

Sen åkta jag, mamma o Karin till Väla. Där inhandlades sprit till festen i morn! Bacardi Melon och en vodka att göra shots av :) Kommer bli kanonbra! Vi kommer göra så goa drinkar så det är inte sant ;P

Ska kämpa klart med dom sista av Christer Jungeryds frågor nu. Sen måste jag sova om jag ska orka i morgon! Puss o Kram.

Over and out.

Tjugofemte Oktober Tvåtusensex.

lain "paddy's baby"

Tjabba, Tjena, Hallå!

Galet kul i skolan i dag också, lärt mig att man inte ska skriva om Björn i sin blogg för då blir man polisanmäld. Så det kommer aldrig hända ;)

Efter skolan åkta jag och Malou med min mamma till Familia! Shopping, Shopping, Shopping blev det. Hittade två toppar och en jäääääättefin mössa. Den är så söt. Jag ska ha den på mig varenda dag! Även under sommaren ;) Hittade också mina vingar som jag ska ha på fredag. Tänkte köpa ett par andra egentligen, men dom här gick inte att motstå! Dom är så söta! Självklart är dom rosa :)

Dagen i övrigt har inte mycket att bjuda på så jag ska sluta babbla nu...

Puss på er.

Over and out.


Tjugofjärde Oktober Tvåtusensex.



NRJ Radio Awards 2003nrj2

Hej på er!

I dag rensade jag mina gamla lådor i källaren och hittade min käraste papperslapp. Helt dammig var den eftersom den är sammetsklädd. Min inbjudan till NRJ Radio Awards 2003 :) Jag är stolt ägare! Nu stor den på hyllan här hemma och ser stotlig ut igen. Förstår inte hur den kunde hamna i lådan i källaren från början! FY! Hittade även massa andra biljetter och sånt där som jag fick på den tiden! Tyvärr saknar en del... bl.a. alla WestLife biljetter :P hehe...

pop


Dagen som gått i övrigt då. Jo den har väl gått hyffsat smärtfritt, men man får ju frispel och panik på vissa människor måste jag säga. Jag orkar snart inte längre!!! Hade en jätterolig eftermiddagslektion med Lasse. Skrattfest i helklass. Väldigt roligt! Skrattmusklerna fick jobba, fick nästan ont i magen :)

Börjar sent i morgon så det gör inget om jag sitter upp länge i natt, det har en tendens att bli så nu för tiden... hehe... Ser fram emot fredag!!!

Puss.

Over and out.


Tjugotredje Oktober Tvåtusensex.

tinktoffel"högst upp på inköpslistan"

Hej på er!

Ja ni, man tror att livet går i kras ena sekunden och andra sekunden så löser sig allt igen. Sån tur har nog bara jag :p

I går kväll fick jag mail från Kjelleman. Tyvärr kan han inte ta emot mig under praktikveckan som han sagt! Citat ur mail: "Desvärre blir det nu så att jag inte kommer tillbaka till radion förrän januari...aj aj aj...Så mycket vet jag om veckan 45, 46 just nu, att jag inte kommer att vara på radio stockholm , mer än så vet jag inte.. Jag har nämligen tänkt att dra benen av mig lite under hösten , kan hända gör jag något vettigt dom veckorna, men just nu vet jag inte vad i såfall..eller var...Aj aj aj aj..."
Sen la han till att jag skulle ringa till en på Radio Stockholm och att jag skulle hälsa från honom så skulle jag nog få vara där iaf. Hälsade både från Pia och honom, men neeeej dom ville ändå inte ha mig. Dom hade för mycket att göra sa hon. MEN HALLÅ! Jag ska inte göra något, bara va med och titta hur det funkar.
I desperation kontaktar jag Mathias på NRJ. Blir lotsad till The Voice och nu här på kvällen fick jag svar därifrån och dom säger att jag självklart får komma!!! Lättnaden är nu stor! Och jag tror det blir hundra gånger roligare än SR! :D

Lägg märke till fina tofflorna på bilden, dom blir att inhandla snarast, så fina och så jag!

Har varit på Road Trip till Helsingborg via Väla o ICA Maxi med Kim o Robin i dag efter skolan. Skräckinjagande färd på vägen mellan Båstad o Förslöv :/ Men annars heeelt okej att få skjuts enda hem till dörren :)

Nu ska jag spela Sims 2. Vi hörs!

Over and out.


Tjugoförsta Oktober Tvåtusensex

Hej.

Ingen bild i dag för jag orkar inte leta upp någon bra att ladda upp. Har ju inga nya bilder eftersom min kamera varit trasig sen jag blev lite förfriskad på Sebbes kräftskiva/födelsedagskalas i slutet på Augusti. Taskigt läge. Men jag gjorde ingening med den. Tappade inte den eller någonting. Så jag tycker det är konstigt att den bara kunde sluta fungera. Om jag bara lyckas få den från stockholm så jag kan lämna in den på garantin. suck.

I dag var jag i skolan på Radio Båstad och spelade in en massa torrsändning som det så fint heter. Vi ska lämna in  minst fem minuter till Hasse nästa fredag. Jag vet inte om jag är så himla bra som jag tror :P Är kanske bara ovan att lyssna på mig själv. Rösten låter ju helt annan än man tror och allt som man pratade om som man tyckte var bra låter bara löjligt haha... Jag har hållt på med radio läääänge nu och fortf inte lärt mig att gilla det jag själv gör. Illa, illa...! Vi hade iaf väldigt roligt i skolan. Skrattfest på hög nivå. Åtminstonde på bussen hem och när vi besköte Abbes. Tack för en trevlig dag Malou och Malous kompis!

Ja, sen har vi sjungit Singstar för hela slanten tillsamans. Jag, Karin, Mamma, Pappa och en flaska Bacardi Razz ;) Man kan ju lätt säga att jag och Karin spöa skiten ur mina stackars föräldrar, men pappa är ju övertygad om att det bara är för att vi övat mer.. HA HA!

Sen drog vi i väg ut. Träffade liter fler kompisar och drog sen till Tivoli. Tivoli var trist. Den här stan har dött. Det är inte kul att festa längre. Rädda mig. Båstad är inte bättre heller :P Förutom att det är fler vänner förståss, men på CC är det inte så speciellt roligt det måste ni hålla med om?! Man får hålla ut till sommaren, för då blir det väl så mycket fest så att man aldrig kommer vilja festa igen!

Nej, nu blev det här alldeles för långt. God natt på er.

Over and out.


Tjugonde Oktober Tvåtusensex

Idol Danny"feeling hot, hot, hot"

God Kväll!

Lugn och skön ledig dag idag. Vaknade vid 13. Precis lagom tid när man suttit uppe till 2.30 med Sims 2 hehe... Varit på lunch och Espresso House med Karin. Sen sprang vi till Åhléns också. Ganska ohändelserik dag. Jag har inte gjort något vettigt överhuvudtaget!

Jag har äntligen fått MDn att spela in till datorn. Självklart berodde det på att jag hade fel hål, fast jag var helt övertygad om att det var rätt och "jag hade ju provat allt" men nej. Så nu funkar det och jag är överlyckig. Även kopplat brorsans mikrofon till min dator så nu blir det massa inspelningar må ni tro. Ska åka till studion i båstad i morgon också så :)

Har äntligen fått min veckliga IDOL-dos. Kvällens program var väldigt bra, blir svårt att avgöra vem som åker ut! Det blir inte Danny iaf :)

Ni får ha en trevlig fredagnatt!

Over and out.


Nittonde Oktober Tvåtusensex

amazon "det är kossigt!"

Hallå Hallå.

Ska börja ta inspiration från Berts dagbok till dom där hälsningarna, för dom blir så trista när man bara skriver "hej" eller "hallå" hela tiden. Men han hade alltid så klämkäcka saker. T.ex. tror jag det va han som började med "Tjena Mittbena!" Det ni!

Dagen har varit spännande. Vi har jobbat i studion i dag och det tycker jag är roligt. Kul med alla  människor som är bakis när man själv mår prima :D Vi gjorde "telefonare". Det var allt från tanten som ringde direkt från rödvinsflaskan till ett lyssnar tips om ett flak med gäss som vält på E6:an. Fulla norrlänningar i vägrenen och gratis konodmer på Lyckans Torg var andra heta tips. Mycket rolig dag för övrigt också. Eftermiddagen med Pia var lite av en skrattfest. Pia är så sköööön. Önskar vi kunde ha henne lite oftare. Vi kan gärna ha henne i hennes gubbes ämne, så skulle det gå mindre smärtsamt... hehe.

Annars har jag bara suttit hemma. Var med mamma på ICA Maxi en snabbis och köpte mina älskade cashewnötter hihi. Och i morgon blir det DORITOS, jag är så tänd på dom så det finns inte! Skulle göra nästan vad som helst för en påse såna ;)

Fick mumsiga hemligheter av Carro också. Det var ju intressant. Får se om jag utnyttjar dom sen eller inte haha...

Ledig i morgon. Ska bli underbart skönt!

Over and out




Artonde Oktober Tvåtusensex

e is for elmoe is for elmo

Hallojsan!

I dag har varit en väldigt harmonisk dag. Kunde dock inte sova ordentligt i natt heller så någon fest orkade jag inte med. Sitter hemma och lyssnar på Westlifes nya album ;) The Love Album, massa covers på kända kärleksballader. Det är väl så där, men jag blir väldigt sömnig av det iaf hehe...

Dagen gick smärtfritt. Började med att jag sov på bussen hela vägen till Ängelholm där Malou fick peta mig vid liv när hon klev på :) Sen satte sig det coola Amazongänget på Biblos café och inledde sitt grupparbete. Vissa var ju lite sena, men var vänliga nog att informera om detta. Martin berättade om sitt hemska möte med polisen igår. Dom gav honom 500 i böter för att han inte hade lampor på cykeln ;) Då informerade han polisen om att studiebidraget är lågt om han ska betala bötern kommer han inte ha råd med lampor till cykeln!!! Ja du, polisen är för roliga ibland...

När jag kom hem gick jag på stan med Karin. Inte träffat henne på typ en vecka nu, så det var väldigt trevligt. Vi letade sexiga halloween-kostymer och jag hittade min TINKERBELL så nu kan jag va det :D Karin kommer bli pirat, arrrr.

Mer kommer inte hända i dag, förutom att jag äter upp mitt godis och tänker på dom som har roligt i DJ Svenssons crib.

Over and out.


ett sista riktigt försök.

Jag och Malou
Halloj,

Nu gör jag ett sista riktigt försök till en blogg. Jag vill ju så gärna, men jag lyckas aldrig.
Vet inte varför, men jag är väl för dålig för att ta mig tid till att skriva ner vad som händer i livet.
Sen är det väl det att jag vet att jag inte har några läsare så det spelar ingen roll :P
Önskar jag var 15 år igen och skrev dagbok på Lunar, då hade man iaf läsare haha och då struntande man ju iofs också i om någon läste. Ibland skrev man ju bara för att få statusen högre ;) pinsamt.

I dag har vi haft Programledarträning med Hasse. I grupperna skulle vi komma fram till vilka personligheter vi hade. Mattias var medelpunkt, Frida tuff, Martin trygg, Carro snäll, Malou fick vara spännande och jag var söt. Jag funderar fortfarnade mycket på hur man ska vara söt i radio, det är ju liksom ingen som ser? Kul att höra att folk tycker man är glad, snäll och trevlig iaf. Råkade avslöja Martins stora dansbandshemlighet bara, hoppas han inte blev ledsen ;)

Annars är jag mest trött, har inte sovit så bra dom senaste nätterna. Hoppas det blir bättre i natt nu när jag är så här trött. Det var ju snack om fest i morgon så det kan vara bra om man är pigg. Men dricka det ska Elaine INTE göra!

På bilden ser ni mig och en klasskompis på en av dom välkända "Båstad-festerna"!

Over and out.