Gott Nytt År!

image209

Over and out.

Min pojkvän.

image208

Kul är mitt motto.

Facebook har än en gång gjort klart för mig precis hur jag vill ha det. Dom har så rätt. Vill du bli min pojkvän så läs det här noga:
"Most men are boring - you want someone who can entertain you. A big ball of energy and a killer sense of humor, there are no boring days with this guy. Especially since you'll have to fight off every teenage girl in America."

Byt ut America mot Sweden och vi har min perfekta match... jag nämner dock inga namn :)

Over and out.

Home Sweet Home

image204

"redo för öknens hemligheter..."


Kära Blogg.


Så var det det där med att blogga. Jag tänker inte blogga o mina fjorton dagar i Egypten, för det skulle bara bli som en tråkig loggbok :p Jag nöjer mig med att säga att jag hade väldigt trevligt, träffade trevliga människor, några trevliga killar, men framför allt en trevlig bartender och fick massa trevliga upplevelser. Bl.a. var jag ute och åkte fyrhjuling i öknen och fick rida lite kamel... Eller fel. För i Egypten finns bara 15 kameler och dom bor på zoo i Kairo. Jag fick rida lite dromedar om man ska vara petig alltså. Men Egypterna kallar dom för kameler och alla heter Oskar. Lång historia som jag inte orkar dra, men så är det iaf.  Vill ni se bilder från resan och veta mer om vad jag hittade på där nere så hänvisar jag som vanligt till
http://ilejn.bilddagboken.se
Killar är rätt intressant... för när jag åkte till Egypten så var det det sista jag tänkte på, verkligen, jag hade fått nog... men så när jag hamnade på varma breddgrader så verkade det slå om. Det började med Norrmannen som uppenbarade sig likt i en film. Jag åker hiss, hissdörren öppnas och på andra sidan står snygg kille och ler ett underbart leende strax innan han hälsar. Honom mötte jag sedan både här och där under veckorna... Men fram för allt så träffade jag honom på Hard Rock Café på julafton... Deppig över att han gick därifrån så tidigt så kommer den Amerikanska servitören fram och charmigt säger "Do you know what is the best thing about this place right now? That you never stop smiling. Ever." Oh så sött... annat än dom, ursäkta uttrycket, jävla invånarna som skrek så fort man gick förbi "Oh I like you so much." eller "you are so beautiful. can I call your daddy?" NEJ TACK. Herregud... men har man dåligt självförtroende och är lite naiv då ska man helt klart åka dit så får man lätt bättre självkänsla. Sen var det ju självklart min alldeles egna bartender. Ja, vad ska man säga... han charmade inte bara mig, utan även farmor redan vid första mötet. Så underbart söt och gullig och otrolig jävla glad människa. Hade en extra trevlig resa tack vare honom och jag tackar aldrig nej till att lära känna bartenders, free drinks for me! (Martin, du behöver inte känna dig träffad och ledsen, vi var "kusiner" långt innan du blev bartender ;))
Hemresan gick smärtfritt tänkte jag skriva, men kom på mig själv rätt snabbt. När jag kom hem staplandes sista kvällen från Hard Rock hade vi fått ett brev på rummet från Ving... "Tyvärr är erat plan i morgon 7 timmar försenat. Stanna kvar på hotellet och invänta mer info" Tack så mycket! En extra dag i solen tackar jag inte nej till om det bara hade varit så enkelt... 7 timmar senare än bestämt hamnar vi på flygplatsen... Där var det TRE säkerhetskontroller... Dom scannade ALLT bagage... Och jag hade ungefär sex väskor med mig hem :p Aja, jag kom ju hem tillslut... halv tre på natten istället för sju på kvällen. I går år vi lite julbord jag och farmor eftersom vi fått skippa det nere i Egypten. Dom äter inte gris över huvudtaget, så vi har levt på kyckling, kalv och lamm. Men det har gått bra det med :)
I går åkte jag även in en sväng och träffade Karin... Skulle ha träffat Sebbe o dom, men eftersom Sebbe är en idiot (inget nytt, jag vet) så blev det som det blev. I kväll ska jag vinka av Sara på Högbergs och på Måndag är det Nyår, nästa helg kryssning med Hannes och näst nästa helg fyller jag år. Herregud, snart blir det rehab för mig.

Over and out.

Egypten



image203

Hej hej


Har kommer en kort liten rad fran Hurghada... Tyvarr fanns det inte tradlost pa hotellet, men precis bredvid hittade jag ett internetcafe iaf.... Har laddat upp ett fatal bilder pa bilddagboken, men det gar inge fort sa jag kor upp fler an annan gang.

Hoppas ni har det riktigt kallt hemma. Haha...

Over and out.

ps. datumet som datorn ar installd pa ar 6:e januari 1980... det tyckte jag var lite kul :p

Spending my time...

image200
"hello pretty pussy cat!"

Tacka Gud för gratis WiFi!

Sitter nu på Robert's Coffee inne på Kungshallarna i Stockholm. Blev utslängd från Bekki vid 10 eftersom hon skulle jobba och Micke skulle till skolan. Sen 10:30 har jag suttit här och väntat på Magnus, som jag ska luncha med. Två timmars dötid på café... Tur att Stockholm erbjuder gratis trådlöst internet! Annars hade jag aldrig överlevt. Dock börjar batteriet ta slut, men nu är det ju bara en halvtimme kvar tills Magnus kommer. So it's all good. Efter lunchen bär det av till farmor för slapping och ompackning inför resan till Egypten i natt. Jag kommer njuta för er alla, så oroa er inte :p

Ja, hur blev nu min helg då? Den blev aningens vildare än planerat. Den där Idol-finalen som jag inte skulle gå på
råkade bli av ändå. Fick reda på det ungefär 14:30... planet gick 16:30 så det var bara att hoppa in i taxin och flyga i väg till Stockholm. Från flyget, i stress direkt till Globen. In i Globen och forslas runt till backstage-fester och annat kul. Valde dock att ställa mig en meter från scenen och njuta av showen istället. Det var ju därför jag var där.
I pausen uppträdde Danny och det tittade jag och Mattias på tillsamans. He stroke a pose for me, dock var det bara från sidan han ville visa upp sig... Snygg blev han iaf. Tack för att du är så snygg. Det förgyllde min kväll hehe...

Upp på morgonen och hem till Skåne igen. Det är ett tufft liv att vara en sån jet-seter. Fattar inte hur Paris Hilton orkar... Men det är väl bäst jag vänjer mig :)
Lördagen bjöd på fest. Joppa hade inflyttningfest och hade bjudit dit sina riktiga vänner bl.a. Hittade en kille som hette Stellan som visade sig känna dom flesta av mina sötpojkar i Stockholm. Otroligt sjukt, men roligt som attan!
Jag och Malou ville ut på krogen, för där skulle ju Karin dyka upp. När vi går över sundstorget på väg hem till mig med våra jackor så hittar jag en kissekatt. Han var ledsen. Det såg jag. Han jamade och var mysig. Då fick jag en snilleblixt! Jag tar hem honom! Jag kidnappade katten. Låste in den på min brors rum så fort jag kom hem. Min bror var dock helt med på noterna, han gav den hungriga katten mat och grejer. Jag och Malou sprang ut på Tivoli och träffade Karin och massa annat roligt folk... Blev en helkväll och vi kom hem vid fyra... Runt sju började vi höra konstiga skrik... Jo då, det var katten som började leva loppan. Självklart väckte detta mina föräldrar... Pappa blev hysterisk och kastade ut min nyfunna vän på gatan igen :/ Livet är orättvist, men katten fick ha det bra i några timmar iaf!

image202
Nu är jag som sagt i Stockholm igen då och i morgon är jag på varmare breddgrader med sol och pool och exotiska drinkar. Can't wait.






Over and out.

Helgen

image197image198

Dom här två har förgyllt min helg på olika sätt. Uppdatering kommer snart... så länge får ni vara nyfikna!

Aj aj aj

image195
"party like a rock star"

Check on it...

Som ni ser i föregående inlägg om taxi i Båstad, så var det alltså fest i går. En liten tillställning som började så där iom att inga taxibilar fanns och jag fick traska i regnet. Såg ut som en sliten och blöt hund när jag kom fram. Och det värsta är ändå att jag ser ett antal kamrater anlända i taxi (!!!!) samma minut som jag kommer fram. Jag blir vansinnig. Fy. Hur som helst så berättar jag tydligen massa smaskiga saker för Malou på toa (som jag inte minns, men som hon tyvärr minns...) Var redan lagom berusad när jag kom till festen och det gjorde inte det bättre att jag hade ungefär lika mycket kvar att dricka plus att Lasse bjöd på mousserande. Efter diskusion med Björn (ja, han var där och ja, självklart tjaffsade han med mig) om hans skor så åkte vi i väg till Pepe's Bodega. Ingen toppenstämning direkt och jag minns inte mycket därifrån, men Linn informerade mig om följande konversation.

Elaine: Nu åker jag hem med Jonis!
Linn: Men... han har ju druckit!
Elaine: Ja!
Linn (efter mycket tänkande...): Ska du åka på hans pakethållare?
Elaine: JA!

Haha stackars Linn hon hade inte riktigt fått ihop det hela. Sanningen var ju att jag åkte bil med Jonis som bara hade druckit vatten :) Den verkliga fyllan slog mig dock när jag och Malou kom innanför dörren hemma. Då ville jag inget annat än att åka tillbaka till Pepe's men det tyckte inte Malou var någon bra idé... så jag fick springa va mig ruset hemma. Krälade på golvet, kokade nudlar väldigt kreativt och hoppade i fotöljerna var några av sysselsättningarna. Intressant måste jag säga. Som ni ser på bilden så hjälpte jag Jonis att få lite hår också. Tycker ni det passar honom? :p Nevermind att jag ser ut som en utvecklingsstörd person bara...

I dag har varit en väldigt kul dag. Vaknade med att huvudet fortfarande snurrade som en karusell... Lyckades tillslut gå upp utan att slå i hjäl mig. Det första jag möttes av var Blondinbella... eller snarare en imitation av denna. Eftersom jag inte visste vem hon var över huvudtaget fick jag ju lov att ta reda på det... Resten av dagen har jag spenderat med Blondinbella... eller Isabella som hon heter egentligen. Imponerad är jag av denna 17-åriga tjej som dom flesta dock hatar och tycker är patetisk. Jag tycker hon är intressant och framförallt... vilken affärskvinna! Jag vet att det kan kännas lätt att skratta åt henne och hennes idéer och upptåg, men vänta bara. När hon blir äldre och börjar bry sig om viktigare saker då kommer hon bli någor stort! Jag tror faktiskt det. Ni kan ju kolla in henne om ni vill http://www.blondinbella.se/ (det enda ni kan undvika är videobloggarna, för dom är faktiskt otroligt iq-befriade... det kan jag hålla med om)

Har faktiskt tagit mig friheten att sno en del av Bellas blogg som hon valt att kalla Handlingsplan för sin vecka typ... hon hade fått det från en bok hon läst så jag snodde det! :)

Här är alltså min Handlningsplan för den här veckan!

Skola/Jobb- Hur mycket som helst att göra. Känns som att det aldrig tar slut och jag kommer aldrig att hinna allting. Det tar dock slut, på tisdag. Det gör inte direkt att jag blir mindre stressad. Ska vara gjort tills på tisdag: Affärsplan, promo, selector-examen, skiva till Sten, skriftligt till Sten, berättelse till Pia. Sex saker på fyra dagar. Dessutom sändning måndag och tisdag. Ingen stress alls.

Vänner/relationer/kärlek-  Har som ni kan se i föregående inlägg talat ut lite extra med en vän, så allt känns bra nu. Har däremot ständigt dåligt samvete för att jag aldrig hinner träffa eller prata med mina bästa vänner. Ska fika med Karin i morgon dock. Joppas fest på lördag!

Hälsa- Ingen bra tid för hälsan. Festa och äta frysrätter är ingen hit. Måste försöka äta regelbundet och bra. Inte Abbes och Svettigt&Lätt tre ggr i veckan. Måste också börja träna igen. Yoga kanske som mamma föreslog för att jag måste lära mig att ta det lugnt.

Nöje- På nöjesfronten ser det ovanligt bra ut. Fest i Musikhuset och på Pepe's i går. IDOL-final i Globen och efterfest på Café Opera står på schemat inför imorgon. Detta kommer jag dock att missa pga tidsbrist. Däremot kommer jag gå på Wallmans Salonger på lördag (eftersom Niklas tvingar mig och Erik...) Joppas inflyttningsfest går också av stapeln på just lördag, så möjligen kommer jag fly från Niklas på Wallmans och gå på The Tivoli istället.

Övrigt- Egypten på torsdag... Solstol + drink + pool = sant om en vecka!!! JA! JA! JA!


Allt för den här gången mina vänner. Vi Hörs.

Over and out.

Bara i Båstad

Det är bara i Båstad följande konversation kan inträffa TVÅ ggr med två olika företag:

E: Hej, jag vill ha en taxi till Parkvägen 24A kl 20:30
Taxi: Nja.... det går nog inte...
E: Nehe?!
Taxi: Vi har nog inga lediga bilar då... sånt här måste ni ringa om tidigare...
E: Va??? När kan ni tidigast fixa en bil till adressen då?
Taxi: Ja... kanske vid nio halv tio...
E: Hej då!

Det verkar som att jag får gå. Fan. Båstad suger.

Oj...

image194
"förlåt... hur mår du?"

Hej.

Jag gjorde det som du så gärna önskade att du kunde. Jag lättade mitt hjärta och fick plats med alla tankar på ett A4. Jag vet inte vad som fick mig att komma på hur jag egentligen varit en minst lika stor idiot som du. När stannade jag egentligen upp och frågade dig hur du mådde? Jag ville bara att du skulle veta att jag mådde dåligt... men jag sket i hur du hade det. Jag vet inte om situationen kommer bli bättre av det här. För stunden blev den det iaf... men egentligen spelar det ingen roll. Nu vet jag att du vet, du vet att du vet... Nu har jag gjort allt jag kan och jag har blottat mig lite.
Nu är resten upp till dig som sagt för du vet vart jag finns... även om det jag sa fick det att verka som att jag inte kommer finnas där, så vet du lika väl som jag... att ropar du... så kommer jag.

Over and out.

Leave me alone...

image193

I'm holding on your rope
Got me ten feet off the ground
And I'm hearing what you say
But I just can't make you sound
You tell me that you need me
Then you go and cut me down

But wait...
You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around and say...

That it's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late

I'd take another chance, take a fall, take a shot for you
And I need you like a heart needs a beat (But that's nothing new)

I loved you with a fire red, now it's turning blue
And you say
Sorry
like the angel heaven let me think was you
But I'm afraid

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late

Over and out