Back on track

nya rum "new room"

Hejsan Hoppsan!

Jisses, det har hänt så mycket sen jag sist uppdaterad att jag knappt kommer ihåg! Får försöka bryta ner det till dagar och se om det går bättre. Är iofs sjukt många dagar sedan jag skrev... Får nöja mig med att börja med förra veckan.

Helgen 19-21 Jan
Ja helgen började ju med flytten hit till nya lägenheten i Båstad. Det gick rätt smärtfritt med hjälp av mamma och pappa. På söndagen kom Malou hit eftersom hon skulle bo hör några dagar och ha morgonsändningar. Vi blev galet sugna på milkshakes mitt i natten så vi såg till att fixa det. Vi bjöd in Svensson och på samma gång körde han till macken och köpte glass osv. Blev en trevlig kväll med Coyote Ugly och läskiga milkshakes med klumpar i.

Måndag 22 Jan
Hände nog inte så mycket. Jag minns faktiskt inte. Malou sov över igen iaf :p Det kom massa massa snö till Båstad.

Tisdag 23 Jan
Vi hade förläsning med Torgny Husén från sydsvenskan.se. Det roligaste som hände den här dagen var all snöööö och när Svensson sprutade nässpray i ansiktet på mig mitt under föreläsningen. Thanks dude! Senare på kvällen bestämde sig Erik för att baka bananpaj. Efter att ha bjudit en massa folk så kunde bara Svensson. Dom andra missade en himla bra paj och en söt, men hemsk film "Den Bästa av Mödrar" hette den iaf.

Onsdag 24 Jan
Föreläsning igen, den här gången med en tanta från SR som hette Kerstin Brunberg. Var väl lagom kul så vi roade oss med annat. Vissa som tog lite illa upp pga det så det var kanske lite onödigt så här i efterhand, men god it was so boring. Senare på kvällen blev jag och Erik beordrade att sända från Kommunfullmäktigemötet. Inte jätteroande att sitta där i två timmar, men det fanns iaf godis och bubbelvatten hehe. Sen istället för att festa så gick vi hem och snackade och drack vin med Frida och Carro och Malou ett tag, det var trevligt det med.

Torsdag 25 Jan
Åkte till Väla och IKEA med Erik. Mötte upp Mamma där :) Vi gick först på Väla, men jag hittade typ ingenting kul. Var alldeles för omotiverad tror jag... Sen bar det av till IKEA! Då blev det destto mer, det slutade med att Mamma betalade 995:- för kalaset ;) Nice Nice! Vi käkade lite korv och körde i väg till Helsingborg. När vi ändå var i Helsingborg smet vi på båten till Helsingör för att handla lite billig sprit :D Ett måste nästan. Blev en trevlig resa det där måste jag säga, men nu har jag nästan för mycket sprit :p

Fredag 26 Jan
Sista dagen på skolveckan. Skönt. Även tiornas sista dag i Båstad :/ Väldigt sorgligt. Dom spelade upp ett avslutningsspex och visade ett bildspel från året som gått. Det var nästan lite tårfyllt där ett tag. Man har tyckt det ska bli skönt att dom drar, men efter det där blir man ju lite känslosam :p
På kvällen kom Kims kompisar från Jönköping hit för att festa med honom så jag, erik, carro, anne och joppa gick hem till Kim på lite fest. Jag hade inte riktigt humöret uppe för fest, så det blev ganska tråkigt. Satt mest vid Kims dator och snacka med folk på MSN. Sen drog dom andra till CC så då gick jag och Erik hem. Kollade på How To Loose A Guy In 10 Days och käkade chips. Trevligt och mer passande för mitt humör.

Lördag och Söndag 27-28 Jan
Helgen var rätt ohändelserik. Sände Live på Lördagmorgon 10-12, det gick väl så där måste jag säga. Kunde definitivt varit bättre! Men, men, what to do? Allt kan inte vara perfekt! Sen minns jag inte riktigt vad vi gjorde i Lördags faktiskt... Vi satt säkert hemma och kollade film hela kvällen. Brukar vara så det slutar här i Båstad ;) Söndagen så satt jag hela dagen nere på stationen och surfade. Kännde min absitinens lite haha. Var väl en så där dag känslomässigt.... Men det gick bra. Erik följde med hem och vi lagade lite middag och snackade med resten av folket hemma.

Måndag 29 Jan
Så var vi äntligen någorlunda up to date. I går hände egentligen inte heller så mycket. Vi hade planerings/infomöte med Ewa, Hasse och Jack. Massor om nya scheman och sändningar osv. Inget speciellt alls. Sen fick jag ett mission att köpa ett ADSL-modem. Försök att få tag på det i Båstad ni :p Det är inte helt lätt. Fick tipset av Svensson att kolla med Bjärekraft. Så jag ringde dom, inga problem sa han, köp vårat utan att du är kund. OKEJ sa jag. Tog Kims bil också körde vi i väg mot Västra Karup där Bjärekraft ligger. Körde lite vilse på vägen så vi stannade till på ICA i Grevie. Trevligt ställe faktiskt. När vi väl kom rätt så sa dom att man inte alls fick köpa deras modem. Som tur var hade jag namn på killen på kundtjänst som sagt fel, så jag fick mitt modem tillslut och han fick säkert skäll :D
Frida lyckades koppla upp alla utom mig så jag fick dra med mig Svensson hem. Han fixade problemet på en sekund och vi åkte i väg till Mellbystrand för att handla på MAXI och käka på Donken. Robin vägrade av någon anledning att sitta där och äta utan skulle trilskt ta med sin mat hem. Han fick som han ville, så vi andra käkade där medans han fick ta hem sitt. Mycket spännande dag måste jag säga hehe...

I dag 30 Jan
Haft lektion med Lasse. Marknadsföring, det är väl ett så där roligt ämne, men Lasse har alltid jäkligt roliga lektioner. Blir aldrig för seriöst och tråkigt liksom. Helt speedad lärare. Björn lyckades bjuda hela klassen på mina godisar, något som gjorde mig MYCKET upprörd :P Han har iaf lovat mig en ny påse så det hoppas jag på. Annars är jag förevigt bitter. Trots detta erbjöd jag honom skjuts hem till Förslöv. Mest på skämt, men han tackade visst ja. Haha smidigt när jag inte har egen bil ;) Men vi löste det. Me und Erik are good. (Tack Claes :p) Sen flyttade vi ut Eriks saker från hans gamla hydda till hans nya lägenhet. Tog en himla tid eftersom Erik inte ens packat! Jisses... Den killen asså... I övrigt har dagen bestått av att jag lagat världens godaste köttbullar :D och Erik hjälpte till med världens godaste mos. Längesen jag åt så gott tror jag. Varför lagar jag inte oftare mat hemma? Ska börja med det nu. Allt det kräver är lite tid och den har jag egentligen rätt gott om här i Båstad...

I morgon = inflyttningsfest!
Övermorgon = morgonsändning :/
Men det blir nog bra, går direkt till studion utan sömn så slipper jag va bakis iaf :P Bra plan!

Over and out.

Live från Båstad

studion

Tja.


Jag är lite dålig på uppdateringar för tillfället. Har ju förflyttat mig till nya lya och har inget internet där än :/ How do I survive right? Men det har funkar. Borde dock komma inom en vecka så då blir det massa uppdateringar på veckan som gått. Until then, håll ut!

Over and out.


Veckan som gått...

puss "party girls"

Måndag
Ja sedan jag kom hem i Måndags har det varit full fart på livet. Började med att jag fick min fina födelsedagspresent av Johannes. Fina vantar som han gjort själv till mig :) Självklart rosa. Vi käkade tårta och kollade på Mitch Hedberg. Så jävla äg.

Tisdag
På tisdagen flyttade vi lite saker till min nya lägenhet. Bara några kartonger och en extrasäng för Johannes hade inte så stor bil som han trodde :p Allt gick bra. Vi käkade lunch på Abbes också, det var trevligt. Erik fick också följa med, han är så snäll <3 Johannes slängde ut sakerna ur bilen och for i väg till sin träning. Erik hjälpte mig packa upp och sen fikade vi på Knut-Jöns. Åkte hem till Svensson en sväng för att lyssna på Björns tävlingsbidrag i Mixbattle 2007. Riktigt bra. Grabben är sjukt duktig. Senare på kvällen lagade vi middag tillsamans jag, Erik och Frida. Frida var så glad att det var någon hemma i lägenheten för hon har kännt sig så ensam :) Erik sov över så vi snackade en hel del hela natten.

Onsdag - Hej Då David!
Onsdag är festdag i Båstad. Så även denna Onsdag. Först hade vi föreläsning. Måste säga att jag skämms lite, jag har faktiskt ingen aning om ett ord av vad Ove sa. Satt och skrev små lappar till Malou och Erik istället. Det var helt klart kul. Haha, dom ska sparas. Missförstånd i skriven form händer det med om man säger så hehe... Sen var det dags att göra sig redo för partaj. Johannes övertalade mig att få komma. Jag var tveksam, men bestämde mig för att testa. Förfest hos mig när alla tillslut dök upp. Av någon anledning satte sig alla i mitt rum, det enda utan möbler :p Konstigt det där. Vi rörde oss mot Davids hus och festade loss. Drickan gick ner bra och det var en trevlig fest. Tillslut blev det lite tomt på folk för alla hade förflyttat sig till CC. Så gjorde även vi. Där var det ju hyffsat kul. Satt och snackade en del med David som faktiskt var anledningen till att vi festade. Han ska nämligen flytta hem till Gävle :( Kommer sakna honom. Kvällen slutade väl så där. Vi gick på efterfest och tillslut gick vi hem och sov. Det var skönt.

Torsdag
Torsdagen var rätt seg. Lunch på Abbes (igen) och sen var ju tanken att jag skulle börja packa resten av sakerna, men så blev det inte :p Fikade med Karin på kvällen. Mezo är verkligen guld värt!

I dag ska jag iaf packa. Snart. :p Har bara suttit här vid datorn hela dagen. Uppdaterat blogg, sorterat bilderna på datorn och jag kommer säkert på tusen saker till istället för att packa hehe.
I kväll ska jag kolla på "Så ska det låta" (Ola ska ju vara med, så man måste ju nästan titta) och sen får vi se vad som händer. Kanske stannar hemma och packar eller så vill Karin ut. Det visar väl sig tids nog.

Over and out.

Trettonde till Femtonde Januari

yeah "glada kryssare"

Kryssning
Efter att ha sovit bort i princip hela den här dagen så var det dags att ta sig till Frihamnsterminalen för avfärd mot Tallin! Jag började med att försöka ta kort på alla i hytten med självutlösaren. Måste säga att mina knep var otroligt bra även om folk tyckte jag var omständig!
Vi hängde på låset till Tax Freen och drog in med kundvagnen som fylldes till bredden med billig alkohol :D Disney-champagnen var bästa köpet! Den skulle inviga resan. Spetsad med lite vodka gick den lätt ner. Inte världens godaste dock. Vi brudar gick och gjorde oss vackra i hytten och grabbarna förfestade i den andra hytten. Sen började det glada supandet. Ölspelet är verkligen inte sunt. Man blir ju så nitad så fort! Jag vet att det typ är poängen med spelet, men det är inte alltid en så himla bra poäng ;) Regler osv blev inte snuskiga som när vi spelade med Johannes, utan den här gången gick det bara ut på dricka. Dricka mer eller att alla andra också skulle dricka när man själv drack osv. Tillslut tömde man ju typ glaset på varenda kort :p Ellen fick i uppdrag att dra upp kjolen. "Knacka på hytt 5317 och dra upp kjolen när dom öppnar" Sure sa en full Ellen och sprang i väg. En stackars kines öppnade och Ellen lyfte glatt på kjolen. Kinesens reaktion är ju obeskrivlig. Han uttrycker ett "NAAAJS". För er som känner Robin; det var ett äkta "Robin-najs". Kanske en halvtimme senare går Ellen dock och "vilar" i sin hytt. One down. Five to go. Vi andra skulle börja röra oss mot discot efter ett tag tänkte vi. Efter en massa pussande så gick vi alla mot hissarna. Väl vid hissarna måste Martin ha ett skärp, så han och Malou vänder för att hämta ett. Emma, jag och Eidhagen springer upp och dansar på "DISCO ALUMINUM" haha vilket namn. Men det var ganska fint inrett. Tunneln in till discot är rätt spejsad. Tyvärr inga bilder :/ Efter en si så där 45 min dans upptäcker vi att Martin och Malou fortf saknas. Jag erbjuder mig att kolla vad som hänt. Springer ner och ser en Martin liggandes i en säng och en upprörd Malou "Han däckade! Han sover! Han vägrar komma!" haha... Jisses. Vi ber Malou lämna Martin och vi dansade natten lång. Eidhagen höll på något längre än andra och kom väl in i vår hytt vid 4 tiden och undrade vart hans säng var. Vi talade om att han fick sova i hytten med Ellen. Han kom dock aldrig så långt. På vägen till dörren däckar han på golvet.
Dag 2 på resan börjar med att Martin vaknar och börjar leta efter något. När jag frågar vad så säger han att han letar sina linsgrejer. Jag visar honom vart dom är och sen sätter han sig och försöker ta ut linserna. Haha, enda problemet är att linserna hjälpte jag honom ta ut på natten innan han däckade ;)
Sen går vi av båten i Tallin, ingen av oss riktigt bakis. Eidhagen tar en cider med sig för han påstår att det är "livsfarligt att bli nykter nu!" och för hans del är det nog sant. När vi går längs hamnen och är på väg mot stan så börjar jag och Martin snacka om att se Damien Rice. Eidhagen vänder sig om och går halvt baklänges "äsch, britney spears forever!" så vänder han sig för att gå rakt fram igen. Men där är det en lyktstolpe haha. KADUNK! Och cidern flög all världens väg. Haha det går faktiskt inte att beskriva hur otroligt kul det där såg ut. "Gud straffar mig direkt!" som han sjäv uttryckte sig. Tur att han var full, annars skulle det gjort riktigt ont. Väl i Tallin gjorde vi inte mycket. Vi käkade på Donken och kollade lite affärer, vi var dock alla rätt pank så det var inte så himla kul. Väl tillbaka på båten så badade vi Jacuzzi och bastade. Fy fan va skönt det var. Det var verkligen vad man behövde i tanke på snöstormen som var i Tallin. Sen gick det dock bara utför... Sen började det gunga. Jo då, vi hade hamnat mitt i stormen Per! (Se min vackra karta här längst ner.) Oh herregud vad vi mådde dåligt allihopa. Vi låg i varsin säng i hytten och var riktigt ynkliga. Obeskrivligt hur mycket det gungade. Dagen efter när vi gick av så gungade det fortf i huvudet. Hela den dagen kännde vi oss bakis fast vi inte var det. Det var bakis efter sjösjuka. Nu när jag sitter och skriver om det så gungar det faktiskt också bara för att jag tänker så mycket på det.
Måndagen blev alltså även den en hemskt jobbig dag. Och dessutom var planet hem en timme försenat pga flygplansbrist... ja, vad fan är det? Vi kom iaf äntligen hem och det har nog aldrig varit så skönt som den gången.

Over and out.


Tolfte Januari Tvåtusensju

bekki "baby"

Go shorty, it's your birthday!

I dag fyllde jag år :) Weeei. Dagen började med att jag knappt kom i håg det. När vi fortfarande var på Rockbjörnen så slog ju klockan midnatt. Johannes var först med att messa och när han messade fattade jag först inte vad han menade med "Grattis!" haha... Samma sak när mamma ringde på morgonen. Hade glömt bort det totalt. Mötte upp Bekki i stan efter mycket om och men. Vi hade en liten photosession på Debenhamns hehe. Sen mötte vi upp Malous kompis Emma som kom ner från Ängelholm dagen till ära! Satte oss på en pub innan vi åkte till TGI Friday's och mötte upp dom andra. Maten där är ju så sjukt god. Man äter ju tills man spricker! Kvällen till ära berättade mina vänner massa Elaine-minnen. Inte alltid så smickrande ;) hehe men är man som jag så måste man nästan kunna bjuda på sig själv. Senare på kvällen begav vi oss till Eidhagens goda vänner på Göta Ark. Ellen och Bada åkte hem tidigt för Bada skulle till Thailand dagen efter. Lite trist :( Vi fortsatte även till stället "Södermalm" som tydligen har samma ägare som Göta Ark. Där stannade vi och dansade hela natten. Vi som var där var ju samma gäng som skulle på kryssning dagen efter. Och vi som inte skulle festa :P Jaja, sånt är livet. Vi kom hem halv fyra och däckade i sängen. Denna natt utan 7/11!

Over and out.

Elfte Januari Tvåtusensju

moi "mingel"

Torsdag 11/1

I dag var dagen med stort D. Vi tänkte börja dagen med att sova ut ordentligt så vi skulle vara laddade inför kvällens partaj. Tji fick vi för halv åtta ringde Malous mobil. Det var radion som ville att vi skulle prata om kvällen "ni är med i sändning om 30 sek". Jaha tack, kan vi få vakna först? :P Det gick väl så där, men Malou gjorde sitt bästa. Det var svårt att somna om, men vi gjorde det och vaknade väl runt 12. Då skulle vi hinna med en massa saker innan det var dags att dra i väg till Hovet. Vi gick på stan och blev som vanligt helt kära i Urban Outfitters. Mötte upp Martin och käkade glass i Gallerian. Underbar glass. Så jävla god. Sen blev det en aning stressigt eftersom Malou behövde så lång tid på sig att bli klar :p När vi väl kom hem och skulle göra oss i ordning för party så märkte vi att vi bara hade en halvtimme på oss. Oj då. Sorry Malou hehe... Vi sprang i väg och hamnade tillslut rätt. Vi anmälde oss i receptionen "Radio Båstad? Ja men er har jag sett här på listan, vad roligt!" Så fick vi biljetter och Press-kort. Så najs. Jag fick den härliga lyckobiljetten... Entré 13, Rad 13, Plats 13... Jo då! Förfesten var spännande. Där stod vi och såg kändis efter kändis dyka upp. Vi kännde oss lite ovana. Vi bara stod och tittade och minglade runt lite. Tog en bild och det var på Sebastian. Ganska kul i tanke på vad som hände senare under kvällen. Tllslut blev det dags att röra sig mot arenan för att kolla på galan. Som tur var så slapp jag sitta på mardröms-platsen utan vi fick byta platser och plötsligt satt vi rakt framför scenen :D Sjuktbra platser och sjuktbra gala. Riktigt bra. Det var nästan det bästa med hela kvällen. Darin och In-Flames imponerade under sina uppträdanden. Även Markus Fagervall imponerade med att köra en riktigt rockig låt. Min älskade Ola då.. Nja det gick ju inte så bra för honom. Det enda han vann var "Hela Havet Stormar", men bättre en vinst än ingen vinst ;) Efter showen var det dags för efterfesten! Det var väldigt roligt. Började med att jag stod och glodde på Måns som var riktigt snygg i verkligheten. Sen minglade vi bara runt lite och kollade på folk. Efter ett tag upptäckte vi att det stod tre tjejer med Ola-mössor utanför fönstret och frös. Vi tyckte det var lite hemskt så vi gick ut och snackade lite med dom. Vi tyckte dom borde gå hem, men för att se Ola var det tydligen värt att stå där. Usch. Tokigt. Vi gick in och mötte en väldigt, väldigt glad Ville Niskanen. Han blev överlycklig över att se oss och han förstod inte att han var här med alla kändisar. Killen har inte förstått att han själv är "kändis". Vi började snacka om Ola förståss och han tyckte Ola var sjuuukt snygg. Han ville ta med honom hem hehe... Vem vill inte det? ;) Ola var dock upptagen med någon konstig gubbe typ hela kvällen så i flera timmar hade vi bara ögonkontakt lite då och då. När vi var ute och vilade öronen från den otroligt höga musiken i lokalen kom ju kvällens största chock! Helt plötsligt kommer Sebastian fram till Malou och lägger armen om henne... Snackade om att det var fult av killen som råkade putta till henne. Sen lägger han till "nej... jag ville egentligen bara ha din uppmärksamhet" Oh yeah! Tror nästan han försökte få med henne hem "jag vill bara hitta min rockbjörn och mitt diplom så jag kan komma härifrån. jag vet faktiskt inte ens vart jag är. kan vi fixa taxi?" haha. Vi blev rädda och med lovord om att fixa hans rockbjörn och taxi så drog vi tillbaka in på festen. Självklart letade vi aldrig ens hehe... Sen fick jag äntligen snacka med Ola. Han är så söt. Blev dock väääldigt närgånget med tanke på den höga musiken. Men inte mig emot om man säger så ;) Tillslut blev det slut på samtalsämnen och vi stod bara och tittade på varandra och log i flera minuter. Kan ha berott på att killen var otroligt full och att jag är så blyg :p Jag och Malou lämnade även Ola och bestämde oss för att åka hem. Det blev självklart wok på 7/11 innan vi gick och la oss!

Over and out.

Tionde Januari Tvåtusensju

björnen "here we come!"

The One Where Elaine is fine.

Allt börjar ordna upp sig i huvudet på mig och allt kommer nog lösa sig på ett fint sätt tillslut.
In the words of Ross ;) "I'm fine. I'm not saying I wasn't a little surprised to see you guys. I mean, at first I was like.. AAAHHH. But now that I've had time to absorb it; Lovin' this."
"Joey: Yeah, but, Ross, I mean, you're not okay with it.
Ross: No, but I wanna be. Hey, I will be."

ROCKBJÖRNEN!
Över till något mer spännande! I kväll åker jag och Malou till Stockholm. Vi ska nämligen vara stjärnreportrar på Rockbjörnen i morgon! Det ska bli så jävla roligt. Sen får vi dessutom gå på efterfesten. Shit det kan nog inte bli en bättre start på min födelsedag än så!!! En annan sak som är väldigt intressant med Rockbjörnen är ju att Ola kommer dit hehe. Och Ola är nominerad i fyra klasser! Hoppas verkligen han kan vinna en liten en. Men med hans fans, jo då dom röstar sig fan blåa, så kommer han nog få kanske både en och två.
Sen på fredag blir det middag med mina närmaste. Vissa verkar vara lite fattiga, så jag kanske får tänka om. Ville helst äta på TGI Friday's, men men. Donken here we come typ ;) El Maco är inte helt fel dock.
Lördag ja, då bär det av till Tallin. Herregud, sist jag varpå Tallink så var det ju lagom trevligt haha. Sebbe, Adde och jag vet inte vad. Men det var första gången jag träffade Ellen <3 så man kan säga att kryssningen förändrade mitt liv rätt så rejält sist. Vi får se hur det blir den här gången!

Hörs från Stockholm.

Over and out.

ps. råkade få ny frisyr. som dock inte blev som den skulle så :p

Nionde Januari Tvåtusensju

mjo "vänner?"

Could've been so beautiful, could've been so right. Now it is just... "ok".

We will be fine... right? Someday we will be where I want us to be.
I love you both too much for this not to be OK with me...

Over and out.

Sjunde Januari Tvåtusensju

rain "regn"

Hej.

I dag känndes det som det ser ut på bilden som togs i Stockholm i somras. Det bara regnade inom mig. Bestämde mig för att gå hem till honom iaf. Det gick väl ganska bra. Precis när vi satt i samtalet så hör vi skrik både från hans vardagsrum och från grannarna... ja då måste man ju gå och kolla vad som händer. Det som hänt var att Henke gjorde mål för Manchester United! WOHO!!! Och så fick man se det på repris. Fan, Henke är ju bara bäst. Synd man missa matchen. Jävla skit :p men får väl säga att det nog var viktigare att snacka än att kolla på Henke och Ronaldo. Kom väl inte fram till så mycket. Men det var rätt skönt ändå.
Sen hann jag knappt vara hemma fem minuter innan Erik ringde och bad mig leka med honom på Knutpunkten en timme medans han väntade på sitt tåg. Det blev en trevlig stund tycker jag. Behövde träffa lite annat folk tror jag. Skönt att skolan börjar snart!
Sen har jag suttit hemma och pratat med Malou. Tror faktiskt att saker och ting börjar ordna upp sig lite. Vi har iaf hittat en lösning som är "okej" för alla. Kommer aldrig bli helt bra, men den här räcker. Jag vill inte att vi ska vara ledsna allihopa. Tiden läker alla sår, right?

Nu är det inte många dagar kvar... jävlar vilket röj det blir den 11:e Januari. Då smäller det.

"I'm sorry for blaming you, for everything I just couldn't do. And I hurt myself, by hurting you..."

Over and out.

Sjätte Januari Tvåtusensju

sad "so sick..."

Kära Dagbok...

Mycket har hänt på det nya året. Både bra och dåliga saker. Mest har jag väl gått runt och mått konstigt över massa saker. Men nu har jag tagit tag i dom och det börjar nog bli bättre. Men i dag har inte varit någon höjdardag direkt. Hände en del grejer på festen här i går som har gjort dagen upp och ner för mig. Sen har dessutom Lisbeth ringt och sagt att farmor är jättesjuk. Inte direkt att man orkar med det en sån här dag. Skulle verkligen behöva någon som satt och kramade om mig och sa att allt blir snart bättre. Men det blir det nog. Bättre alltså.

Hade annars väldigt trevligt i går. Det blev lite vildare än planerat dock hehe... Tack för kvällen iaf...

Lämnar er med mina känslor i Fergies ord:

I need some shelter of my own protection baby
To be with myself and center of clarity
Peace, Serenity

I hope you know, I hope you know
That this has nothing to do with you
It's personal, Myself and I
We've got some straightenin' out to do
And I'm gonna miss you like a child misses their blanket
But I've got to get a move on with my life
Its time to be a big girl now
And big girls don't cry

The path that I'm walking
I must go alone
I must take the baby steps until I'm full grown
Fairytales don't always have a happy ending, do they
And I foresee the dark ahead if I stay

I hope you know, I hope you know
That this has nothing to with you
It's personal, Myself and I
We've got some straightenin' out to do
And I'm gonna miss you like a child misses their blanket
But I've got to get a move on with my life
Its time to be a big girl now
And big girls don't cry

Like the little school mate in the school yard
We'll play jacks and uno cards
Ill be your best friend and you'll be mine
Valentine
Yes you can hold my hand if u want to
Cause I want to hold yours too
Well be playmates and lovers and share our secret worlds
But its time for me to go home
Its getting late, dark outside
I need to be with myself and center of clarity
Peace, Serenity

I hope you know, I hope you know
That this has nothing to do with you
It's personal, Myself and I
We've got some straightenin' out to do
And I'm gonna miss you like a child misses their blanket
But I've got to get a move on with my life
Its time to be a big girl now
And big girls don't cry


Over and out.