Tjugonionde November Tvåtusensex

Hejsan Hoppsan!

I går var en jävligt lång dag vill jag lova. Men det var otroligt roligt trots allt,men shit va trött jag var när jag kom hem! Jo planen var att åka över till Helsingör och handla lite till tjejkvällen...Det slutar med att jag hamnar i Köpenhamn! Vi slutade skolan så sent så vi övertalade Kim att köra oss till Helsingborg. Då kläcker han idén att ta bilen med över och eftersom vi helt plötsligt ska handla till en massa folk! Ja okej... Så vi gör det. Men så finns det inte ett skit öppet eftersom vi kom i väg så sent från skolan osv... Så vi åker och åker för att hitta något öppet och helt plötsligt så är vi bara i Köpenhamn! Hur gick det till? Hur som helst så var det ju inte överdrivet mycket öppet där heller, men vi hittade tillslut en Netto där jag gick in och handlade mitt vin och vodka :D Sen drog vi tillbaka igen samma väg. herregud. En spontan road-trip liksom! Men roligt hade vi, det ska vi inte förneka :)

Tack för en rolig kväll kompisar!

I dag har varit jävligt segt... :( Lurade Björn att ställa upp i en debatt, haha, stackarn, men det gick så bra så ändå tillslut tycker jag. Han slapp säga så mycket och så fick han ju en bok som tack!
Sen har jag voice:at kvällspasset, ska bli spännande att höra, flum på hög nivå hörrni!

Over and out.

Tjejigt roligt =)

http://friends.stardoll.com/r/486806b6cf711029ac56

Tjugosjätte NovemberTvåtusensex.

ooooola "galet"

Hej på er!

Det var längesen jag skrev i bloggen, det beror mest på att jag har haft sjukt mycket att göra den här veckan. Dels med "projekt ola" och dels med "projekt stationen". Ska göra ett härligt reportage om ingen mindre än Idol-Ola! Ska upp till Stockholm och intervjua honom tillsamans med Malou. Det ska bli jävligt roligt! Längtar massor. Sen har det ju också varit massa sändningar den här veckan. Har målat massa väggar måndag och tisdag. Det är nämligen Extreme Makeover nere på stationen förstår ni. Så jag har stannat i skolan länge . Sen så har jag gått från att ha haft väldigt lite, till att ha fått en jävla massa pass. Fick hoppa in för Björn i onsdags eftersom han var sjuk. Kräksjukan härjar här i Skåne nu sen David tog med den från Gävle! Sen sände jag live 6-9 med Martin Persson i Torsdags, det var skitkul, fast det var en aning tufft att gå upp 4!!! Också en upplevelse att väcka Mattias 5 samma morgon för att glömska lilla Elaine lyckats glömma studionyckeln... FÖRLÅT MATTE! :P det ska inte upprepas. Jobbigt för Matte att hann dessutom nyss somnat hehe... Dessutom sände jag kvällspasset samma kväll. I fredags fyllde brorsan år så då var det upp tidigt och gratta honom, sen i väg till skolan och stanna där tills sent och hjälpa till med diverse projekt :) Helgen har som tur var varit hyffsat lugn. Inte gjort ett dugg. Väldigt skönt.
Nej nu ska jag drömma vidare om min "date" med Ola. Tjingeling, vi hörs snart.

Over and out.

Nittonde November Tvåtusensex


Artonde NovemberTvåtusensex

love
"kärlek"

Kära Läsare,

Nu har Elaine hittat en ny kärlek att mysa med. Han heter Theodor och vi passar perfekt ihop :) Han är mysig och gullig och mjuk och söt och snäll. Han håller alltid med, argumenterar aldrig emot och vi bråka aldrig. Han är snäll enda in i sina mjuka, mjuka själ! En annan sak som är bra att förhållandet är helt kravlöst och han bor ju på radion! Perfekt. Dessutom är han en jäkel på att prata i radio också. Han är helt enkelt perfekt. Jag är så kär, som bilden också bevittnar :)

I går var Carro o Malou här i Helsingborg och hälsade på. Dom gick på bio och såg SAW III, något som jag totalvägrade. Men när filmen var slut gick vi ut en sväng, både till HP och PL13, det var jäkligt sköj. Sen snackade vi en massa tjejesnack hela natten och i morse satte vi oss och kollad på Eurotrip. Väldigt trevligt att spendera tid med brudarna lite. I kväll blir det nog Båstad och kolla film.

Hoppas allt är bra med er.

Over and out.

Femtonde November Tvåtusensex

mjao "love you"

God Afton!

I dag har varit en ganska bekväm dag, inte gjort ett enda dugg vettigt... Var i skolan, hjälpte folket som sände lite grann, sen käkade jag lunch på Abbes :D Äntligen. Det var länge sen nu. Var där med Kim, Svensson, Anne och Björn. Det var trevligt måste jag säga, och väldigt gott!

Ja, efter skolan så bar det av hem till självaste DJ Svensson för att köra lite Freaky Wednesday på Radio Seven. Robin är ju nämligen borta på praktik den här veckan så jag hoppade in och tog hans plats. Vi hade väldigt roligt jag och DJ Svensson. Och varmt golv hade vi också hehe :P

Sen bar det av hemåt för min del, sen har jag bara suttit här vid datorn och varit förbannad på MSN för att det vägrade funka. Mamma är ju på konferans så jag är själv här hemma. I morgon åker jag själv på konferans till Stockholm. Ska bli skumt att bara vara där över en dag. Flyga flygplan två gånger samma dag :) iofs inget nytt när man byter plan osv. men lite coolt att åka fram och tillbaka samma dag faktiskt!

Avslutar med en sån där rolig frågelek. Vad man gör är alltså att man slumpar fram låtar i sitt musikbibliotek och de blir sen svaren på ett antal frågor. Kul, jag lovar, testa själv!

How are you feeling today?
A Moment Like This - Kelly Clarkson (folk längtar efter en trött kväll vid datorn...)

How do your friends see you?
Av Längtan Till Dig - CajsaStina Åkerström (they love me :))

Will you get married?
One Night Of Passion - The Poodles (haha tydligen inte, men jag kommer ha en het sexkväll :D)

What is your best friend's theme song?
Behind Blue Eyes - Limp Bizkit (verkar lite sorgligt..)

What is the story of your life?
Like A Virgin/Hollywood - Britney feat. Madonna (först oskuldsfull och sen raka vägen till kändisskapet)

What was high school like?
Hon Kommer Från Främmande Vidder - Lars Winnerbäck (jag kom ju från Skåne, det var främmande för dom i Stockholm)

How can you get ahead in life?
I'll Be Ready - Sunblock (antingen genom att bli räddad eller genom att rädda någon kanske?)

What is the best thing about your friends?
Boten Anna - BassHunter (nej, det där fattar jag inte alls :P)

What is tonight going to be like?
Like Fire Tonight - Gunther & The Sunshine Girls (oh ja, kanske man kunde trott på om det varit fre/lör eller party på G)

What is in store for the reminder of this weekend?
Buttons - Pussycat Dolls & Snoop (YES PLEASE!!!)

What song describes you?

Life - Desree (gulligt, det har jag tänkt på förut)

To describe your grandparents?
Heartbeats - The Knife (kanske, kanske inte... den frågan är lite skum...)

How is your life going?

Always On My Mind - Peter Jöback (jag kommer inte bli bortglömd, eller så kommer jag aldrig glömma någon)

What song will they play at your funeral?

What's Left Of Me - Nick Lachey (oj, bara han framför den själv så :D)

How does the world see you?
Don't Phunk With My Heart - Black Eyed Peas (jag brukar väl inte leka med folks hjärtan? eller?)

Will you have a happy life?
Imagine - John Lennon (tveksamt... kanske om allt det han sjunger om slår in :))

What do your friends really think of you?

Alla Vill Till Himmelen - Timbuktu (den var jobbig att tyda... kanske att dom tycker jag är ha-galen!)

Do people secretly lust after you?
En Del Av Mitt Hjärta - Tomas Ledin (antar att mina ex eller föredetta kärlekar gör :D)

How can I make myself happy?
She Will Be Loved - Maroon 5 (endast kärleken kommer ge mig lycka. passionerad kyss i regnet)

What should you do with your life?
Forever Young - Alphaville (låter bra!)

Will you ever have children?

World Hold On - Bob Sinclar (hehe just det, ta det lugnt!)

OVER AND OUT

Fjortonde November Tvåtusensex

studion "sääända"

Tjena Tjena!

Framför dom här makapärerna står jag och sänder radio för er på radio båstad den här veckan och nästa. Dom är ju riktigt fina måste jag säga :D Jävligt kul har jag framför dom iaf.

Annars händer inte så mycket, därför jag varit dålig på uppdatering. Men det kommer väl snart igen hoppas jag. Jobbigt med tråkigt liv, men det är ju bara så roligt som man gör det. Så vi får väl se om jag orkar anstränga mig :p

http://www.radiobastad.se

Over and out!


Åttonde November Tvåtusensex

planet voice "yeah"

God Afton!

I dag har jag varit med på den seeena sändning på The Voice tillsamans med Jazon. Det blev en riktig rysare så här på onsdagskvällen. Det började väldigt bra med att jag fick vara med och vara dommare i Singstar-tävlingen. Det var jättekul, förutom att jag själv blev tvingad att sjunga också. Nu vet hela Sverige att jag INTE kan sjunga ;) Men va fan, den bjuder jag på! Sen bröt däremot helvetet lös! Det började ringa som in i bomben och helt plötsligt börjar telefonjäkeln tjuta så enda in i *beep* vi drog ur alla sladdar och tryckte på alla knappar, men det fortsatte skrika! Va fan gör man? Går ju inte att gå in och prata med ett tjut i bakgrunden. Paniken spred sig och vi bröt strömen :P Men sure då blev det tyst tillslut, men då hade Jazon redan lyckats missa en prata med 20 sek och reklamen gick inte ut för det gick över tiden. Fan.
Sen försökte vi fixa telefonen för vi skulle ha en tävling vid åtta. Inget hjälpte, varenda gång vi kopplade in sladden så tjöt den! Sen ringde programchefen och undrade vad sjutton vi höll på med och var väldigt upprörd över missad reklam! Ja herregud, hoppas han fortfarande vill att jag ska komma tillbaka till våren :P Inte för något var mitt fel, men man vet ju inte vad han tror hehe... Vi sände då iaf våra sista timmar utan telefon, trist, men sånt som händer. Vi får hoppas att Özz och Svengberg inte blir för ledsna i morgon när dom kommer och märker att allt är kaputt :P
Nu ska jag sova, för jag är grymt trött. Men roligt har jag haft, som bara den. Vi hörs i morgon!

Over and out.


Sjunde November Tvåtusensex

vakna "VAKNA"

Halloj!

Ja, nu är praktiken i gång på riktigt! I går fick jag vara med på Sebastians eftermiddagssändning och i morse var jag med på morgon showen. Morgonshowen på The Voice heter "VAKNA med Özz och Svenberg".

Skolborgarrådet Lotta Edholm var morgonens gäst. Hon tycker att skolk ska införas på betyget och det rörde upp en hel del känslor i studion. Många lyssnare ringde in och ifrågasatte om det verkligen är schysst att man ska dras med att man skolkade för resten av livet. Även Özz & Svengberg var skeptiska men Lotta Edholm höll fast vid sin åsikt och lyckades dessutom sticka in dräpare om killarnas egen moral när det gäller att dyka upp i skolan/på jobbet...
Folk kunde vinna biljetter till 50 Cent och för att vinna fick dom ringa in sin bästa rap om klimathotet. Det var ganska kul att sitta och lyssna på deras tappra försök :)
Nu ska jag ha möte med musiksnubben Jocke och sen ska jag gå hem för dagen. I morgon blir det kvällssändningen så då ska jag vara kvar i studion tills 22! Ska bli spännande.

I dag har jag även skakat rumpan med Adam Alsing kl 8 på morgonen, det är få förunnat ;)

Over and out.


*LYCKA*

lycka! "god morgon"
Mjao

I morse var det lycka på praktiken när den här vacka varelsen dök upp!

over and out

Tredje November Tvåtusensex

älskade danny! "the end"

MEN VA FAN!

Ja, jag är typ femton år gamal nu, men jag sörjer. Va fan tänker Svenska folket med? Min älskade Danny kan dom ju inte rösta ut! Se så snygg och het han är? Och sjunger bra det gör han ju också! Cissi och Johan var så jävla mycket sämre än Danny. Jag blir tokig. Helt sjuk att man är tjugoett år och blir så upprörd över en dokusåpa, men fan va sur jag är!!! Nu är det slut med mina fredagsnöjen. Jag ska inte se på IDOL mer. Idol-bojkott. Sluta låta tittarna rösta, låt juryn bestämma eller nåt... bu!

Var i skolan i dag för första gången på en vecka. Det var skönt att vara tillbaka! Man saknar verkligen stället och människorna när man inte är där. Och nu ska jag bort i en hel vecka till, så jag var tvungen att ta en sväng förbi. Försökte komma i håg att plocka med mig allt som jag glömde när jag var där i fyllan och villan förra gången, men lyckades så klart inte. Mina kära stövlar :( får åka dit  imorgon och se om jag får tag på dom.

Nej nu ska jag sova, man blir trött av pencilin... Vi hörs i morgon hörrni.

en sorgsen puss till er alla.

Over and out.

Andra November Tvåtusensex

ledsen sjuk och eländig

Hejsan på er!

Dom senaste dagarna har varit ett helvete här hos mig eftersom jag blivit drabbad av halsfluss :(
Det är verkligen inte kul att varje gång man sväljer känna hemsk smärta. Sen att man är helt sliten och yr och bara vill ligga i sängen gör ju inte saken roligare.
Var hos doktorn och fick pencilin och sen dess har det ju blivit bättre, men jag mår fortfarande inte bra.
Tänkte försöka ta mig till skolan i morgon eftersom det är sista dagen innan praktiken, men vi börjar 9:30 och det är lite tidigt att åka 7:40 när man har halsfluss... Kan ju komma till eftermiddagen kanske. Får se hur jag mår helt enkelt.
123899-15
Hoppas ni andra mår bra och friska och krya!

Over and out.