I'm not an actor of love...

image137
"Party at Tina and Linn"

...or a star, but I'm hoping so much you'll stay, that you will love me anyway.

Låten sätter sig på hjärnan och jag bara älskar att yla med i den! Den mest cheeky låten någonsin, men den passar rätt bra in haha, känns verkligen som att han sjunger den till mig, titta bara på den här raden.
"The fancy cars and the restaurants, You're just too fond of them" Han har så rätt den där sångaren ;)
Jaja, nu ska jag kanske gå in på hur dom senaste dagarna har varit. Dom har varit sega. Tills i går. Då blev det värre.
Måndagen och Tisdagen passerade verkligen så otroligt segt och verkligen ingenting alls hände.
Onsdagen, alltså i går bjöd på partaj. Jag laddade upp ordentligt och fick väl som vanligt när det är fest i mig alldeles för mycket :p Jag var dock inte det enda den här gången, både Svensson och Jonälven var rätt dragna, säkert andra också, men när man själv är det är det svårt att märka det på andra hehe... Förfest hemma hos Tina och Linn. Det var väl cirka 30 personer på en väldigt liten yta. Otroligt. Förfesten var väl okej, men det märktes att hela mitt entourage var borta :( Erik, Frida, Malou, Anne och Pocke hade alla dragit upp till Stockholm och Joppa skulle ha morgonsändning. Ensam och övergiven hyrde jag iaf in Karin och Sofie istället. Jag och Svensson hade djupa samtal om blondiner ;p och Sofie svek istället för att hänga med till Pepe's. På vägen till Pepe's bestämde vi oss för att våldta geten som redan är våldtagen av en ful gubbe. Förresten är det exakt samma get och gubbe som finns i Västertorps centrum ;) Finns tydligen många stackars getter här i världen. Pepe's var näst intill tomt och dom som var där var ungefär 18 år gamla så det var mindre kul. Den enda minnesvärda stunden har Svensson raderat från kameran :( Jag visste att han skulle göra det, borde försökt låsa den på något sätt hehe. Hemresan då, jo den blev aningen vild och nu är jag blåslagen. Jag tyckte det var en bra idé att cykla, Karin var lite mer vettig och tyckte det var dumt, men jag övertalade henne så jag hämtade cykeln på Linn och Tinas gräsmatta. Jag tvingade upp Karin på pakethållaren och började susa ner för Köpmansbacken. Efter några meters vingel tappade Karin sin sko :p Malin var snäll nog att plocka upp den dock. Hur man lyckas vingla i en nerförsbacke är svårt att förstå, men så blev det. Efter några minuters skräckfärd krävde Karin att få kliva av cykeln. Otacksamt. Hon började gå med en sko och jag försökte cykla. Jag cyklade in i både det ena och det andra och ramlade till slut rätt illa. Några blåmärken rikare gav jag dock inte upp. Karin tyckte hon skulle få låna mina skor så det fick hon. Gissa om hon blev något förvånad när dom luktade hundbajs... Jo då, hon tittade under min ena sko och märkte att det var en hel klump med trevlig avföring där! Mumma! Karin klöktes ett antal gånger vi ett staket och jag garvade ihjäl mig och på så vis ramlade jag även igen. Malin och Navid hann i kapp oss ungefär vid Knut Jöns. Där bestämde vi oss för att vi ville ha bröd. Jag blev förbannad när dom inte öppnade och försökte nästan bryta mig in haha. Stackars bagare "JAG VET ATT NI ÄR DÄR! JAG HÖR ER! ÖPPNA FÖR FAN!" Men dom ville tydligen inte sälja något bröd denna morgon... Synd för dom.
Ni kan ju förstå att den här dagen har varit så där för mig i dag. Vaknade av att Pocke ringde och berättade att jag missat mötet med röstpedagogen. Fick en ny tid som tur var och tog mig tillslut till stationen. Mindre kul dag där.
Har även skämt ut mig för hela ICA i dag när jag och Erik och Sofie var där haha... var nog fortfarande påverkad.
Nu blir det till att ta det lugnt i framtiden.

Insparksfest för tolvorna på onsdag ;) YES!

Over and out.








Tjugosjätte Augusti Tvåtusensju

image135
"pose hos erik"

Hello,

I fredags var det födelsedagskalas som gällde i Båstad. Först förfest på radion samtidigt som vi sände Klubben, sex timmar energi. Vinet rann ner i strupen, snabbare på vissa än på andra. Jag kännde ändå att jag hade lite ansvar så jag tog det lite lugnare. Efter sändingen drog vi ner till piren och mötte upp lite folk för att sedan gå på förfest hos Tina och Linn en snabbis. Födelsedagsfesten var en upplevelse, temat var Pimps and hoes och alla utom vi hade verkligen gått in för temat. Båstadborna festar verkligen på ett speciellt sätt. Champagne flödar och bratsen dansar utan tröja på bord och soffor. Erik, som nog var fullast av alla, bestämde sig för att följa bratsen och även han dansa naken på soffor och bord. Han blev även upphånglad av en brud som var väldigt intresserad, hon blev aningens besviken när han avslöjade sin läggning... HA! HA! Kvällen slutade med att jag följde Erik hem.
I går hade vi biokväll i våran datasal. Projektor och stereoljud. Inte helt fel! Titanic på sån skärm var riktigt nice. Efter ett tag så tröttnade jag, Joppa och Karin på Leo DiCaprio och drog i väg till Pepe's istället. Där var vi i ungefär en timme, sen stängde dom :p Men det var kul så länge det varade.
I dag blev det en tripp till Café Utsikten med Erik, Pocke, Karin och Svensson. Det var en trevlig fika, men ganska kall och blåsig. I övrigt har jag bara hängt på radion och slappat. Ja, en vanlig, tråkig söndag i Båstad.

Over and out.

http://ilejn.bilddagboken.se för bilder som vanligt.

Första inlägget från rosa datorn...

image134
"something pretty"

Happy Happy!

Nu sitter jag vid min nya, fina, rosa dator! Jag är stolt som tusen över att äntligen ha fått den i min ägo. Dock som alltid när jag får något nytt har den redan börjat bete sig lite småkonstigt :p T.ex. så vägrar den fungerar på skolans nätverk. Det är trist. Sen råkade jag kryssa i något som gör att jag stängt av all form av autostart så jag måste starta upp precis alla program och saker själv varje gång jag startat upp den. Störigt. Windows vista funkar, det är typ exakt som Mac OS och eftersom jag vant mig vid Mac OS nu den senaste veckan så passar det ju utmärkt ;)
Hela datorn är verkligen rosa, insida som utsida :D Skulle precis ta en bild på den men då ville helt plötsligt kameran inte vara med längre... så jääävla typiskt. När man trycker på "ta kort" knappen så stängs den av! CP! Den kameran har iofs varit konstig länge... men jävligt trist är det. Får nöja mig med bilder från Eriks kamera så länge helt enkelt ;)

Vet inte riktigt om det finns så mycket mer att tillägga. Dagarna flyter på som dom ska och den gråa vardagen gör sig påmind. Hade jag haft lite slantar kvar så hade jag kanske följt med till Pepe's i kväll, men jag vet inte om jag känner för det när jag är pank. Vi får se helt enkelt... Jag är verkligen ur stämning. I dag är ingen kul dag. Känner mig hängig och deppig och vill bara sova... Eller nej, inte det heller egentligen. Äsch jag vet inte.

Over and out.


Faster kill pussycat...

image133
"krya på dig älskade kissekatt"

Hej Hej.

Ja, jag är seg på uppdateringarna igen. Den här gången beror det på att jag inte har någon egen dator. Jag väntar på min älskade rosa som jag har beställt! Beräknad leveranstid är den 22/8... alltså på onsdag! Spännande!
Sen sist har det varit rätt lugnt. Onsdagen bjöd på halvfest... Var förfest hos Tina och Linn med lite vin, sen gick vissa till Pepe's men jag åkte hem... fortf sliten sen Måndagen ;) Herregud.
I torsdags drog vi till Helsingborg för att Joppa skulle skriva på kontrakt på sin nya längenhet. Jag bestämde mig för att inte stanna kvar och sova hemma, men när jag kom upp var det rena kaoset. Bror och mamma var i full fart på väg till djursjukhusakuten med kissen som fortfarande vägrade äta och därför var undernärd och arg. Stannade över natten och höll mamma lugn medans kissen låg inne med dropp en andra gång. Nu är hon hemma igen, men hon har en slang i näsan som vi får mata henne genom och därför har hon också en tratt runt halsen så hon inte ska kunna dra ur slangen. Hon ser rätt rolig ut när hon försöker gå runt och slår i tratten överallt. Även när hon försöker slicka sig och bara slickar i tratten för hon inte fattar att den är där ;) Fast samtidigt så är det ju jättesynd om henne. Hoppas hon blir bra. På tisdag ska hon tillbaka och ta ur slangen och bli av med tratten!
Helgen blev också lugn. I fredags träffades vi hos Linn och Tina än en gång med lite rocktema. Tappade en del partystämmning och gick därför hem till Erik och såg på film istället.
I går blev en ren hemmakväll hos mamma o pappa. Tv, chips o cola light ;) Italian Job var btw en ren rip off på Oceans Eleven osv så jag gillade den inte alls.

Nu blir det handla på Ica MAXI och författa praktikbrev.

Puss på er.

Over and out.

Back to Båstad på riktigt...

image130
"jo då så här suddigt blev det för mig sen..."

Verkligheten i Båstad slog tillbaka.

Trodde jag skulle få en lugn start på terminen här i Båstad efter semestern... men nej ni. Icke.
Efter en lugn dag på stationen så blev det dock mindre lugnt. Anne fick för sig att köpa en pool pga den otroliga
värme som slagit över byn. Jag var inte sen på att hänga med och vi drog till Mellbystrand! Det blev en pool och det var riktigt nice. Vi låg i poolen och stekte med vin och Bridget Jones på datorn ;) Sen kom den birljanta idén med sexpakten... Japp. Jag, Anne och Frida har bestämt att ingen av oss får ha någon form av sexuellnärhet på 30 dagar. Det gäller ALLT som har med saken att göra... Inga pussar, inget hångel, inget röra sig själv... inga kramar som är mer än vänskapskramar (alltså inget mys). Hur ska det gå? Folket i Båstad har börjat satsa pengar i en pott på vem dom tror klarar sig längst. Vill du va med och satsa så let me know :p Jag tror stenhårt på mig själv! Jag är målinriktad som få! Det här ska nog gå bra!

Eftersom det var Joppas födelsedag så vankades även ett litet party. Jag, som har för vana att gå ut lite hårt i början av hösten, gjorde så även denna kväll ;) Började så snällt med att bara dricka vin... Vindunken var dock tömd allt för tidigt på kvällen (inte av mig själv ska tilläggas, 3 liter på en kväll är lite mycket tom för mig..) Så fram kom mint-shotflaskan! Och det shottades som aldrig förr. Härligt. Det smakade som munskölj blandat med vodka. Mumma. Blev även en och annan drink på vodkan och midorin...  Det slutade med att mitt andra inte så speciellt trevliga jag kom fram :p Utsatte vissa för lite utmanande saker och höll därmed på att bryta pakten direkt. Men som tur är hade jag vakter plus att jag hade viss självdiciplin även fast jag var näst intill utom medvedante! Bra jobbat måste jag säga. Stolt över mig själv. När vi väl kom till Madison så fick jag lov att ta ett glas vatten hemma hos Erik så jag nyktrade till och kunde passera vakten. Det gick fint. Jag gjorde dock inte så mycket väsen av mig. Satte mig vid ett bord och sen satt jag där hela kvällen :p Utom när jag tillslut blev lämnad, kallade min vän pucko och gick hem med Frida. Haha... jag säger då det. I'm back in Båstad people, so watch out!

"God Natt Pucko!"
"Inte varje dag man blir kallad pucko..." Haha nej, förlåt. Men erkänn att det var lite sött kompis :)


Over and out.

Mer bilder finns självklart som alltid på bilddagboken...


Ciao, ciao Italia...

image129
"jag längtar redan tillbaks..."

Hej på er!

Nu är jag hemma igen, är lagom glad för det kan jag ju erkänna... fy fan. Åkte till Båstad i dag och hämtade katten... jag skojar inte när jag säger att det klumpades i halsen och magen när jag körde Hallandsvägen/Köpmansgatan... fy fan. Hade lovat mig själv att inte gå in på radion... jag var inte redo... varken att träffa folket eller stället igen... men Erik lockade med bilder på de nya som kommer i september så jag var tvungen! Kändes rätt vemodigt... hur ska jag överleva tiden som är kvar? Det enda som lyser upp lite är vissa av kollegorna. Det är bara att svälja hårt och ge sig in i dom sista drygt två månaderna som är kvar... Med lite alkohol och fest kanske det löser sig. Jo, för alkohol det har jag. Köpte upp ett rejält lager i Italien :D

3 flaskor rom (två bacardi (en ljus, en mörk), en random)
2 flaskor vodka (en absolut, en random)
6 Bacardi Breezer Peach
1 flaska sambuca
1 flaska mint-vodka
1 flaska malibu
1 flaska midori
2 flaskor mouserande
1 flaska vin
1 låda vin
1 flak öl
total pris: bara lite över 100 euro!!!

Någon som tror att jag inte kommer klara mig? Hehe... Herregud.

Mera om själva resan hittar ni på
bilddagboken... skriver allt till bilderna ist. Enjoy.

Over and out.