I'm brining Sexy Back...

image111
"so damn sweet!!!"

TJENA!!!

Helgens bravader ska nu dokumenteras. Egentligen inte så farligt då jag skötte mig bra den här helgen. I Lördags på dagen så dök mamma, pappa och Anders och Lotta upp i Båstad. Pappa skulle laga bilen och mamma och Lotta åkte ut till Norrviken. Bilen blev tillslut lagad och i dag har vi tagit en åktur i den för att testa, det funkade finfint! Bra jobbat pappa ;) En fika på Knut Jöns och sen slog regnet ner. Det regnade och regnade som fan. Jag som skulle köra hem från Båstad fick byta med pappa uppe på Hallandsåsen, för det var så jäkla läskigt att köra.
Kvällen bjöd på tjejmiddag hos Hanna i Ödåkra. En del vin och världens härligaste middag gled ner i magen. Sällskapsspel med dom här brudarna är verkligen en upplevelse. Hanna var säker på att alla fuskade och det ledande laget gillade att trycka lite extra på Hannas dåliga förlorar skalle. Johanna erkännde dock för mig senare att dom faktiskt hade fuskat, något som Hanna kommer bli tokig när hon läser här ;) Men så var det. Så dom vann inte ens ärligt, ännu värre. Senare tog vi tåget in till stan och Hamnpaviljongen. Stod i bankomat kön och pratade om Malous ex Anders... varpå killen framför vänder sig om och säger hej.. jo då, det var Anders himself. Så jävla läskigt. På vägen till Hamnpaviljongen pratade vi lite om Johannes... och vem är den första vi ser som vi känner där? Jo Johannes! Ännu läskigare... Det var kul att träffa honom igen :) Han verkade må rätt bra. Kul. Svensson och hans kompisar möttes också upp. Lite fullare, lite gladare skulle jag vilja kalla honom och hans gäng. Begav mig till Tivoli för första gången på länge och detta endast för jag slapp betala inträdet själv ;) Tack. Gick hem vid halv tre tiden och får chocken när jag öppnar dörren hemma. Mina föräldrar sitter uppe, med stereon på hög volym och är rätt lulliga om man säger så ;) Party, party for the oldies liksom. Anders och Lotta fick tydligen fram någon form av annan sida hos min kära mor och far. Trevligt. Gick och la mig tidigare och nyktrare än mina päron. Inte varje dag.

Veckan har hittils bjudit på en jäkla massa radio. Jakten på Ljungberg fortsätter och i går jagade vi även Justin.
JAG HAR FÅTT VIP-BILJETTER TILL JUSTINS KONSERT I GBG PÅ MÅNDAG!!! JAG ÄR SÅ LYCKLIG SÅ JAG NÄSTAN SVIMMAR! Ett halvårs kämpande har äntligen betalat av sig ;) Fy fan va skönt! Lasse är bäst!

Har fått en dejt med Ola Selmén av Hasse också. Kan inte bli annat än succé om jag får säga det själv. Hoppas han inte blir rädd när han inser att hans pappa varit min mellanstadielärare.

Har säkert missat något... men det får ni leva med.

Over and out.



...

image109

Why do you have to be so cute?
It's impossible to ignore you
Must you make me laugh so much?
It's bad enough we get along so well...
Just say goodnight and go

(helgens händelser dyker upp i morgon)



Do you feel, like I feel oooh Ola ;)

image108
"he loves me, he loves me not...?"

Hej hopp!

Vilken dag det har varit i dag. Kom till skolan och tänkte att jag skulle han en kul gäst till eftermiddagens långa sändning. Eftersom jag (som dom flesta av er vet) är rätt nerkärad i Ola Svensson och han nu kommit med nytt material så tänkte jag kolla läget med honom, men eftersom jag va sent ute trodde jag inte det skulle bli av. Så fel jag hade. Ungefär en kvart efter att jag skickat en förfrågan så fick jag svar att han självklart ville ställa upp. Ja ni, vad ska jag säga, man har ju viss inverkan på vissa ;) Åtminstonde kan jag ju få tro det i alla fall hehe...
Det blev dock ett oväntat samtal från Ola väldigt opassande så jag blev alldeles nervös och råkade strula till allting något så otroligt... Meeeeeeeen trots detta gav inte Ola upp hoppet utan hängde kvar och ringde tom upp igen när jag råkade slänga på luren ;) Intervjun blev riktigt bra. Hanna och Johanna som var med mig under sändningen räddade den hispiga Elaine genom att ställa klockrena frågor och även passa på att sätta dit mig en hel del. Det är ju rätt mycket snack på stationen om att jag är besatt av Ola. Brukar tom kalla honom min pojkvän osv... allt detta förståss på skämt... Hanna och Johanna lät Ola veta hur besatt och kär jag är i honom, så han lär aldrig glömma mig iaf... Hoppas dock han förstod att det inte var 100% seriöst, för då lär han va rädd för mig vid det här laget och skaffat sig ännu fler livvakter. Men han är ju så jävla söt. Hans respons på deras kärleksförklaringa från mig var så underbar. Han har gjort min dag.. om inte tom min vecka! Vill ni höra hur det lät?
Klicka här

För utom intervjun med Ola så startade vi i dag "Jakten på Ljungberg". Jag bestämde mig för att ringa upp Fredrik Ljungberg och detta snackade vi om i flera timmar. Claes som sitter i Linköping tyckte verkligen det var häftigt att vi fått tag på honom och att vi va så modiga. Meeen självklart blev det inte rätt Fredrik Ljungberg... hamnade hos någonannan stackars tomte som bara råkade heta samma sak som honom :/ Jakten fortsätter nästa vecka. Då ska Johanna ringa till Arsenal och fråga om hon får prata med Freddie Ljungberg.. haha. "Please, look if he is in the changing room and tell him I want to talk to him" Kan bli kul ;)

I morgon blir det tjejmiddag hemma hos Hanna. Kommer nog bli härligt. Sen ska resten ut och göra Helsingborg osäkert, men det tror jag inte jag orkar eftersom jag fortfarande inte är av med hostan... uuh.

Over and out

Lite glädje också...

image107

Nej... det är så trist att bara va ledsen...

...Så jag tänkte skriva ett glatt inlägg också. Eller ganska glatt i alla fall.

I går när jag och Malou bara satt hemma och softade och inte hade något att göra så hörde vi ett välbekant tut. Tutet tillhörde glassbilen!!! Tokig som jag är och deppig som jag var redan då skrek jag till Malou "VI KÖPER GLASS!" Hon var inte sen på att nappa på planen! Vädret var ingen höjdare, det hade precis regnat och var lite halvkallt. Ändå var Malou i förd ett par minimala hotpants och typ pyjamaslinne. Det stoppade inte mig från att  tvinga henne att följa med ut utan att byta om haha. Själv hade jag kjol och t-shirt och såg helt vårdad ut. Malou tyckte dock det hela var sjukt hemskt och sa något i stil med att det var det sjukaste hon gjort på länge. :p Sorry. Men han tänkte nog inte stå där så länge eftersom vi var dom enda som köpte glass. Till Malous förtvivlan var det dessutom en ung kille som satt i glassbilen denna dag. Tillslut valde vi en god påse med massa blandade glassar och gick upp och krängde. Det var då jag kom på det. När jag tog den där första tuggan på blåbärs-pinnen... att det var exakt såna här glassar jag alltid åt på landet när jag var liten. Mmmm. Minnena kom med smaken för varje tugga. När jag stängde ögonen kunde jag riktigt lukta och se hur det var där ute. Härliga tider när man var liten :) Nu är landet tyvärr sålt. Aldrig mer. Men jag har ju mitt minne bevarat i hemglassen :)

I dag blev jag dock lite ledsen på den. La den på mitt databord och skulle bara... rätt var det var så rann det glass ner i tangentbordet. Glass smälter tydligen i värmen. Man lär sig något nytt varje dag ser ni...

Over and out.

Det räcker nu...

image106

Nu orkar jag inte mer. Sluta. Fy fan...

Det är dags att lägga av nu. Stop playing with my feelings. Jag vill inte. Tack och hej då.

Over and out.

Sötnosar...

image105
"when you know it is truly love..."

Mina fina pojkar!

Bara tre av dom med på bild... Två av dom har bott i Italien ett tag nu och Sebbe mfl åkte på besök. Vackra bilder från en underbar vistelse ;) Grabbarna är verkligen klockrena och jag saknar dom mycket! Det blir så lite träffas nu när jag inte bor i Stockholm... Trist är det, men i januari flyttar jag upp igen och då jäklar blir det back to good old times!!! Ska glädja er med lite sjuka citat som dom sprutat ur sig på en uppskattad kryssning till Tallinn...

Julle om prostitution.
"Hora dig inte..........det är inge bra"
Handla egentligen om att släppa in en massa folk i vår hytt som skulle vända upp och ner på allt.

Dag 2 på kryssningen blåste det rätt mycket på Östersjön. Vi hör att det blåser ända ner till hytten. Då utbrister Matte: "Asså man hör typ vinden"
Ja Matte, det är STORM utanför. Och hur i helvete hör man "typ" vinden. Antingen hör man den eller inte?

Jimmy om att Rebecca gjort illa ögat. Mina pojkar är så omtänksamma.
Rebecca säger "Aj, mitt öga"
Jimmy säger "Det SKITER vi i, nu ska vi gå upp och handla...asdasdjh (otydligt)"

Julle om hur jävla dyr hans macka var...eller?
"Den här mackan kostade 100 spänn... allt som allt! Ölkorven 20kr, mackan 30kr"
Okej dags för matematik, enligt min nyktra hjärna blir 30 + 20 kr = 50 kr. Allt som Allt! Men mackan kostade ju då alltså bara 30kr. Som sagt; matte + alkohol = total förvirring!

Bekräftelse på att Matte gillar småflickor;
"Hon är ju föör gammal...........typ 22!"

Patrik säger "Ta Julles" nånting vet itne riktigt vad han snackar om, då säger Julle "Men jag finns inte längre"

Julle "Jag vill köpa med mig en Tallinnes hem... jag behöver någon som städar mitt rum"

Som ni förstår är mina grabbar inte helt krya, men dom är ack så underbara! Hur skulle gymnasiet varit utan er?
Jag håller fast vid er för alltid. Så sluta fly till Italien och andra ställen i världen... stanna hemma så vi kan älska varandra :)

Over and out.


Sjung om studentens lyckliga dar...

image104
"i'm lovin' it... hur söt är inte den lille valpen?"

Stockholm = Sjukholm

Ja ni, stockholm den här gången var ingen höjdare. Fortfarande däckad av lunginflammationen blev mestadelen av helgen sängliggandes hos farmor.
Onsdagen i Båstad var inte någon höjdare direkt. Kul att se David, kul att se fotboll, trist att jag var dötrött och nere av sjukdomen och mest låg i Svenssons säng eller satt tyst för mig själv i soffan.
Torsdagen började med att jag mötte upp Bekki väl framme i Stockholm. Hon hade avslutningsfest med sin klass på universitetet så det blev alldeles för sent för en lunginflammations drabbad Elaine egentligen. Och det känndes under natten och dagen där på. I väg alldeles försent till fiket där jag skulle fika med bröderna från campingen; Jens och Jakob. Mötet gick bra och dom verkar gilla mig, så nu ska jag jobba lite extra där ute. Jag och Svensson blir kollegor igen. Dubbelt upp kan man säga hehe... Sen rusades det i väg till studentfirande. Anledningen till att jag ens var i Stockhom var ju för att fira att min kusin tog studenten. Det var varmt, det var folk och det var olidligt. Inför utspringet höll jag seriöst på att svimma. Det var 600 studenter som skulle springa ut och minst 2000 jävla släktingar som stod och trängdes i det 30 gradiga vindstilla vädret. Paniken spred sig i stackars Elaine som faktiskt har lite smått klaustrofobi och i trängseln och värmen fick jag nog. Jag kapitulerade. Tillslut hittade jag morbror vid kusinens flak och bestämde mig för att avvakta där istället. Men gud så avundsjuk jag blev när han väl kom. Jag vill också ta studenten igen! Det var så härligt, även fast jag hade spöregn när jag åkte runt på min turistbuss :) Hos kusinerna fanns det små valpar också. Hunden Salsa hade fått en söt liten kull som var 5-6 veckor gamla. Oh gud så söta dom är. Ville bara ta med dom hem! Men det fick jag inte :/ Valparna går tydligen lös på 14 000 :- /styck så jag avvaktar hehe... Lämnade mottagningen tidigt eftersom jag mådde jättedåligt. Stannade hemma hela fredagskvällen och hela lördagen. Spenderade den i sängen hos farmor. På kvällen blev det middag hos Martin, Chris, Serat och resten av gänget på
Göta Ark :) Martin är som alltid bäst! Han kan konsten att pigga upp. Fick lov att besöka deras konkurent Snaps också eftersom kusinen jobbar där. Karin kom dit och hälsade på mig, mamma och pappa och kusinen. Efter en kort stund där (känns inte riktigt rätt, man måste vara på Göta Ark ;)) så återgick vi "hem". När vi kom dit hade Eidhagen dykt upp tillsamans med Sillen! Hade en jättetrevlig kväll, Eidhagen är supertrevlig och Martin är så söt. Än en gång vart det dock alldeles för sent för Elaine så i dag har jag varit dålig igen.

Hoppas jag blir bra tills i morgon för då har jag sändning mellan 14-18, listen in on http://www.radiobastad.se

Snart semester! Woho! Men först Radio Båstad och Campingens resturang i fyra veckor.

Over and out.

Dåligt uppdaterat...

image103

I know you know that I'm not telling the truth...

Ja ni, jag vet att det är dåligt uppdaterat, men det är för att jag fortfarande mår jättedåligt.
När jag bara ligger hemma i sängen och är sjuk så händer det inte speciellt mycket att skriva om.
Man bara ligger i sängen, möjligtvis går man upp och äter middag och så hostar man. Hostar och hostar och hostar.
Känns som jag ska kvävas ibland. Kollat på serien Psych har jag gjort också. Den är riktigt bra. Den har premiär på femman på fredag, kolla in den då vettja.

I dag har sjukdomen tagit ett steg framåt, i dag har jag blivit lite bättre. Lycklig för detta.

It's the small things in life that makes you happy sometimes...

Over and out.